Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam pytanie czy warto jest zostawiać bota na noc, by expił? Jakie jest prawdopodobieństwo, że Admin wyczuje, że to bot i dostane bana?

Opublikowano

zalezy gdzie expisz, na mniejszych lvlach jest mniej wiecej tak

dzikusy - same noobki expia nie wiedza o co chodzi

pustynia - nikt tam nie biega

a i dalej w v1 jakis leszcz moze sie sprzedac

Opublikowano

ojj nie ja już to próbowałem to zostawiłem bota na całą noc o godz 21 a wylaczyl się o 22

Marnowanie energii tylko tyle powiem :]

reflink

Opublikowano

do 35 w m2 na silnych dzikich generalach expilem dzien i noc. Ludzie strasza tylko a tak naprawde nie umieja wlaczyc zadnego programu co nagrywa..; D no chyba ze telefonem od taty :s ;-) ale potem nie umieli by tego wrzucic na neta. wec zero roznicy.

od 36 do 58 na pustyni leci naprawde przyjemnie. malo kto tu biega. tylko musisz znalesc sobie dobry spot... na 36 expilem na skopriopnach i okach zaraz od wyjscia jinno na takim wzgorzu. duzo mobow mocny exp. potem przezucilem sie na pajaki 40-50 lvl, nie pamietam dokladnie. troche nad oaza jak patrzysz na mape..

od 58 w swiatyni w 4 komnacie z bojem fajnie sie expi... ewentualnie w v1 ale tam mialem mniejszy exp gdyz nie wszystkie szpony luruje bot ;/

wracajac do sedna. Smialo zostawiaj na noc.. bardzo malo osob gra w nocy, albo raczej bardzo malo osob expi. wiekszosc to boty :D Kup duzo potow, i ustaw zeby sam kupowal. mi aktualnie bot prawie za kazdym razem wraca nawet z swiatyni po potki i wraca spowrotem expic.. nieraz jest problem jak staruszek (teleport) zniknie albo cos.. wtedy wyskakuje crash :D ogolnie ostatnia wersja em2 powoduje jakeis lagi w pojawnianiu mobow / npc. ma ktos jakas rade na to ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Siema powiem tak: Ja zostawiam na noc Exp-bota w V2 i nie ma problemu.

Chodziarz czasem jakiś noobek na pw napisze podam przykład : "Witam widzę że używasz bota który sam nabija Tobie exp gdy nie ma Ciebie przy komputerze . Zrobię screena i wyśle do GM i będziesz miał bana. hehe ze screena nic nie wyniknie że mam Exp-bota no chyba że kretyn nagra demko chodziarz wątpię w to.

Stawiaj bota śmiało bana nie dostaniesz. GM maja wszystko w dupie ! ! !

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

jak zostawisz bota w m n psach/wilkach to moga cie wyczuc . a ja bd to pustynia lub dzikusy - to niema szans na bana . Prawie kazdy gm w nocy spi . Zostawiaj smialo

star_10.png

Pomogłem .? Daj + .!

Metin2 PL S7 Almanach - 62lv ON - I'm back.

dajplusa.gif

86330748.gif

Opublikowano

Jak expisz w v1 to polecam expić w komnatach które są ustawiona na wprost od wejścia. Ponieważ inaczej bot będzie szedł przez ściany

i zawsze może ktoś to zauważyć.

Ja teraz expie w v2 i tylko pierwsza komnata żeby też jak padł. To przez ściany nie przechodził.

Jeśli pomogłem daj minusa !! " - "

Opublikowano

Zostawiaj Śmiało :) Ja na s23 Wbiłem 54 na bocie ani troche sam nie expiłem :)

I nadal Bana nie mam a spokojnie Z 50 osób Pisało Takie teksty Typu:

Włączyłem Frapsa masz ban

Mam HyperCam leci Ban

Twoje konto będzie zbanowane

Opublikowano

Lataj sobie spokojnie :)

Radze wgrać dmg hacka bd latwiej bił :):):):)

Exp sobie tak :

1-15 M1

15-21 Zapsy

(22-25 Drop medali - jak chcesz)

26-35 Dzikusy

36-45 Pustynia

46-55 BO

I teraz nie wiem gdzie, może v2 po 1 grupce ?

ja tak expilem - teraz bez bota w v2 daje rade 1 grupke woj body 57 ;)

WIELKI RELOAD USERA XXSYRIUSZXX

DAWAJ MINUSY BIJEMY DO 2K !!!!

NAWET ZA NIC PROSZE !!!

Opublikowano

Nawet w v2 nie masz sie czego obawiać. Tam prawie każdy jedzie na EM2. Jakiś sura sobie normalnie wbijał na spota przez ściany.

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

w em2 jest opcja autologinu ;] w tym oknie bota co wybierasz postac sa 2 takie male znaczki po prawej str. Jeden to zamkniecie gry drugi to autologin . Poprostu go zaznacz

star_10.png

Pomogłem .? Daj + .!

Metin2 PL S7 Almanach - 62lv ON - I'm back.

dajplusa.gif

86330748.gif

Opublikowano

Info ode mnie.

Ja ustawiam bota na noc nawet na BO, tylko nie ustawiam opcji lurowania mobów (moblocka) exp leci elegancko :) w noc bez lurowania wexpilem od 40 do 43 naprawdę się opłaca, co do dzikusów, tam jeszcze na opcji (moblocka) ciupałem, ale to bez różnicy, exp tam do 38 elegancko leci. Co do kolegi UP, ma on owszem rację. NIKT GM nie płaci za to, że mają kilka opcji :) wiec te 95% GM śpi :)

Pozdrawiam,

go2bE.

PS. Możesz expić na lajcie :)

@EDIT: Bota również ustawiam rano :] Exp ślicznie leci. Miłego expa.

b_560_95_1.png

IP SERWERA! : 91.203.223.58:27088

Platforma : Steam/NonSteam

Ilość slotów : 15

SERDECZNIE ZAPRASZAMY NA NASZ SERWER

Opublikowano

spoko expij ^^ nawet 24/7 xD

i nic mnie caly serwer zna z botowanie kazdy mnie wyzywa ipt xD

a bana nie ma ^^

napisze cos nna wolaj to odrazu o zal boter sie odudzil i takie tam ^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...