Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Kick Na Modzie Kamera

smutaspt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam problem gram na avaloniemt2 i co chwile mnie kicka, jako clienta urzywam moda kamera. jest jakis sposob zeby nie kichalo mnie co chwule ?

Opublikowano

Ten mod kamera wgl dziala..? Ja chce pograc na privie i lipa ;D Jak cos to priv .. Moze ktos pomoze

@topic Raczej nie ma takiego sposobu... Priv to priv..

65994253024037513199.png
Opublikowano

Jeśli grasz wojem to tak bedzie kickało ja grałem szamanem i nie kickało

----- Projekt Gry -----

Już zaczynamy robić :)

----- Informacje o grze -----

Szablon : .......... 100%

----- Inne Informacje -----

Opublikowano

Jeśli włączyłeś sh Moblocka lub jedną z cheaterskich opcji KamerMoDa to sie nie dziw Graj FAIR PLAY!!!!

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

@Up: Mnie jakoś nie kicka ;f

@Topic: Lepiej ściągnij Launchera, skoro na Modzie Cię tak kicka ;) A zażalenia kieruj do stwórcy tego moda, a nie tutaj :D

1280314365-U1.png

Opublikowano

przez kamer moda kicka podczas expienia i na wojnach gdy jest duzo akcji

jesteś smieszny mod to zwykły klient, tylko że ma kilka dodatkowych opcji które nie mają NIC do servera wiec mod tu nie ma nic do rzeczy

Opublikowano

ja na modzie kamera uzywam autopota ,sh na attack+chodzenie(nie trzeba nosic kd speeda i berserka uzywac :P) czasem uzywam yangbuga ,combo ,oraz teleport( trzeba używac skoro juz mamy tego moda) i mnie nie kicka ,wiec to moze wina twojego lacza llub komputera ,lub poprostu spolszczenia .Moze byc to tez wina klienta na ktorego zainstalowales moda

Opublikowano

gram na metku z 2008 roku niezpatchowanym, łącze mam 8mega, komputer ciągnie 5 kont jednocześnie więc raczej do najgorszych nie należy, ale spróbuje wrzucić patcha avalona a potem kamera, napisze wyniki

nadal to samo -____- zajdzioe sie ktos mądry kto mi doradzi co mam zrobic ?

Opublikowano

na pewno pomo0że ale pomyślcie gdybym nie chciał grać na modzie nie zaczynał bym tematu

Opublikowano

Na modzie kamera nawet bez powodu zawsze kicka :)

haha... ty musisz mieć pro łączę z tego co widzę że cie kicka bez powodu

ja osobiście używam moda i nie kicka mnie ;)

Jeśli pomogłem to proszę o łapkę  w dół.

Opublikowano

ja mam 50kb/s i mnie nie kicka ^^ To pewnie nie wina łącza tylko czegoś innego ...

EDIT: Sorry pomyliło mi sie :P 125 kb/s :D

Ale i tak dużej różnicy nie ma :D

"Here we are now. Entertain us."

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Łącze 50Kb/s o.O

O ja pierdziele, na takim łączu to 2 godziny logowania+ 3 godziny ładowania mpcforum hehe....

Mnie kikało, na modzie jak miałem autopota, wyłączenie załatwiało sprawę, może spróbuj wgrać od nowa metka+starego Moda, albo najnowszego, nie wiem .... :P

Pozdrawiam, Maniek {Zbieram-}

ptaki9wudw3tb4.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...