Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shakes I Fidget Bot

Kortez

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mi nie działa :/ może ktoś objaśnić jak to działa ??

w środku jest Read me ale jest po niemiecku dałem do translatora

no i on każe mi ustawić rozdzielczość ekranu na 1280x1024 potem włączyć checker.exe a potem clicker.exe ale jak klikam checker.exe to mi wyskakuje jakiś błąd z AutoIt

AutoIt error Line 7 "tutaj gdzie się znajduję ten plik który chce odpalić i pod spodem jest "Error: Subscript used with non-Array variable."

jak to rozwiązać??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

1105413248.png

Opublikowano

no więc postawiłem bota i może to dziwnie zabrzmi ale patrzyłem jak marnuje mi 180 golda po czym odzyskuje, znowu zarabia więcej niż miałem na początku i znowu go traci w sumie zarobiłem 12 golda dalej wolę nie próbować z botem zanim ktoś nie zrobi bardziej sprawdzonej metody.

jakoś 100 czy 200 golda to dla mnie już nie problem ale jak patrzyłem jak on jak debil stawia co raz więcej i więcej to nie wiedziałem czy płakać czy się śmiać jak w ostatniej chwili odzyskał wszystko i znowu zaczął stawiać jak szalony 0.0

btw. od jakiego lvl-a stawki u tego hazardzisty zwiększają się??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

1105413248.png

Opublikowano

@Rodi

Are you fucking kidding me ?

Przeciez to niema nic wspólnego z football team.

To moja wina, ja raportowałem by to przenieść do FT bo pomyliłem tematy, moja wina, nie wińcie Rodiego.

Zaraz się poprawi.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Witam, posiadam bota do shakes & fidget. gdyby ktoś chciał pisać na pw.

Bot robi za nas questy(można wybrać czy woli się expa czy złoto), chodzi na warte, zdobywa klucze do lochów.

screen poniżej:

Screen

Opublikowano

Mala uwaga ode mnie:

Jeżeli mamy 500 golda obstawiając od 1 mamy tylko osiem prób.

1+2+4+8+16+32+64+128=255

Ewentualnie 511 to już dziewięć.

Powiem Wam jedno- miałem 1100 golda i obstawiając od 1 straciłem wszystko.

NIE POLECAM METODY.

Wygrywa się minimalnie a traci się ogromne stawki. To jest matematyka. Jeżeli obstawiamy posiadając 511 golda mamy dziewięć prób. Czyli szansa na niepowodzenie to 2/3*2/3*2/3*2/3*2/3*2/3*2/3*2/3*2/3*=152/19683=0,02601229487374890, czyli około 2,6% NA NIEPOWODZENIE.

Mało? Jest to 1/50, czyli zgodnie z matematyką raz na 50 prób dziewięć razy pod rząd nie trafiamy z obstawianiem. Jeżeli ktoś jeszcze nie rozumie- grając 50 razy 49 razy wygrywamy tego 1 golda co razem z poprzednimi 511 daje 560, a 1 raz nie trafiamy, co zabiera nam 511 golda. Zostajemy jedynie z tymi wygranymi 49.

Czyli ja metody NIE POLECAM. Jeśli jednak ktoś jest uparty- zagraj kilka razy a nie całymi dniami- PRZEGRASZ. Sposób nadaje się jedynie to wygrywania niedużych (w stosunku do lvl-a) ilości golda.

Pozdrawiam Bubu

Avate_eune_117_4_logo.png

• 5 tygodni później...
  • 4 tygodnie później...
  • 3 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...