Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Teleportowanie Sie I Następstwo Tego - Bug Postaci

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, mam dosc nietypowy problem ale wydaje mi sie, ze nie tylko mi on sie przytrafil... Otoz pare dni temu zrobilem sobie prywatny serwer metin2 hamachi. Dzisiaj rano chcielismy z kumplem wybrac sie do dt wiec odpalilem serwer, zalogowalismy sie wszystko ladnie do momentu kiedy probowalismy sie teleportowac... No wiec wybieramy doline po czym zadnej reakcji tylko znikly wszystkie ikonki: pz, pm, skile itd, zostal sam obraz miasta. Czekam chwilke po czym mnie wywalilo do wyboru serwera. No wiec loguje sie, wybieram postac i start. Niestety nic z tego, postac sie tak jakby zawiesila i tak jest caly czas, mozna to nazwac bugiem. Wczesniej tez mi sie postac zbugowala lecz troche inaczej: gdy wybralem postac, gra sie loguje ale pokazuje sie czarny ekran i po chwili znowu sie wylacza i jestem w glownym menu.

Mam tak caly czas na tych dwoch postaciach, nie wiem czemu tak sie dzieje.. Dlatego zalozylem ten temat i mam nadzieje, ze znajdzie sie ktos, kto potrafi rozwiazac ten "banalny' problem. Oczywiscie za pomoc daje 5 i +

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...