Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[B]Zarabiane Kasy Na Pl Bez Konca[/B]

kakar642

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znalazłem mini buga na kase na metin2 PL

Napewno większość z was już to zna więc wam go opisze.

A więc tak kiedy mamy misje u biologa idziemy do niego najlpiej przy 4 lvl jest misja z kwiatami brzoskwini i trzeba zabic głodne alfa wilki polecam ta misje bo tych wilkow jest bardzo duzo kiedy zabijemy ich 5 to bedziemy mieli 5 kwiatow bo tyle tylko sie miesci i robimy tak tworzymy druga postac na innym koncie przychodzimy do tej co jest ko o biologa i zapraszamy ja do grupy i te kwiaty brzoskwini dajemy prze handel drugiej postaci i dropimy dalej i dajemy az wkoncu na drugiej postaci sie zapelni miejsce idziemy do handlary i sellamy chociaz 5 tych kwiatow warte jest 50 yang to troche malo ale to moj mini sposób na mini kasę.

Jeszcze jedno kwiaty mozna tez polaczyc jak na drugiej postaci zabraknie miejsca max w 1 okienku miesci sie 200 kwiatow.Najlepiej z tego skorzystać jak ktos zaczyna na nowym serwie i nie ma kasy.

Mam nadzieje że pomoglem :)

Jak zapelnicie w kazdym polu ekwipunku po 200 tych kwiatow to zarobicie 180k jak to wszystko sellniecie

200 kwiatów-2k yang

5 miejsc po 200 kwiatow - 10k yang

45 miejsc po 200 kwiatow-90k yang

90 miejsc max po 200 kwiatow - 180k yang jak widzicie to dobry zarobek ale trzeba miec cierpliwosc do wydropienia tylu kwiatow

Opublikowano

I za 200 kwiatkow wychodzi 20k?

Jak ja mam tyle zarabiać to kurwa mać. Co mi z 20k na 70lvl'u? Albo nawet na 30 to już mało...

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

To Ja już wole upuszczać sobie te kwiatki i jak uzbieram następne 5 kwiatków to zebrać to co wyrzóciliśmy i tak w kółko..:)

Jak sie ta nuta nazywa PW -http://w242.wrzuta.pl/audio/6lcuNfQqKLz/jak_sie_to_nazywa_bo_potrzebne_bardzo_do_przetestowania_bassu

Opublikowano

to ten bot musiałby być niezły

Musialby założyć z 50 postaci i wlącząc i wylączać

Idiotyczne

FB na noc i masz 20kk

Em2 na dzien i masz 20kk :)

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

@ kakar642

nie afiszuj się z tym pseudo bugiem porostu każdy nawet największy debil zarabia więcej na dzień!!!

Jak masz dobrego kompa to potrafisz zarobić 30-40kk na dzień!!

3 exp boty 2-3 fish boty i 1 postacią chodzisz na metki ...

johnmorrisonxxxppwxxxsc.png

Autor-Klik Na sygnę

:)

Opublikowano

2-3 fish boty haha :) zapomniales kolego ze FB musi miec aktywne okno :) Wiec 1 fb nie wiem jak tam z tym exp botem ale tez musi chyba miec aktywne. Wiec sie nie postrales spamerze. :) 1 FB lub 1 ExpBot

I wlasnie widac ze ty jestes tym ,, DEBILEM " i zarabiasz wiecej na dzien pierdolac glupoty

GIRL, SEX, GAME, SEX, GIRL, SEX, GAME, SEX(...)

Opublikowano

Jak ustawie na dzien em2 ide na dwor po 6godzinach wracam to mam z 450k yang uzbierane na orkach z 6 par kozikow i kilka instr oswajania konia na s24 jak po 350k schodzą od razu

sygn.png

Opublikowano

2-3 fish boty haha :) zapomniales kolego ze FB musi miec aktywne okno :) Wiec 1 fb nie wiem jak tam z tym exp botem ale tez musi chyba miec aktywne. Wiec sie nie postrales spamerze. :) 1 FB lub 1 ExpBot

I wlasnie widac ze ty jestes tym ,, DEBILEM " i zarabiasz wiecej na dzien pierdolac glupoty

FB i EB działają na zminimalizowanym oknie ;F

Opublikowano

A po co robić nowe konta/ postacie jak możesz uzbierać 5 kwiatkow wyrzucic na ziemie a potem zabijasz 3 wilki dostajesz 3 kwiatki podnosisz tamte i masz8 i tak w kolko... -.- po co taka filozofia ?

aceboy2.png

Sygnatura wykonana przez Panią dudsonowa Pozdrawiam ;-*

Opublikowano

nie zgadzam sie

na xAngelbocie nie trzeba...

zalezy jaki fishbot

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...