Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Wyciągnąć Z Clienta Ip Serwera

piotr662

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ehhh logujesz sie na postać nie wchodzisz na postać klikasz start wyszukaj wpisujesz cmd enter potem w takim czarnym okienku netstat -n i .... beztytuumfp.jpg to jest IP mozesz miec inne porty ale najczęsciej to sa 13000...

OJ triple :( poleci % -,- nie da sie jakoś złagocić tego? nie moja wina że forum sie zjebczało :[

ae1d1005fe.png

Opublikowano

ehhh logujesz sie na postać nie wchodzisz na postać klikasz start wyszukaj wpisujesz cmd enter potem w takim czarnym okienku netstat -n i .... beztytuumfp.jpg to jest IP mozesz miec inne porty ale najczęsciej to sa 13000...

ae1d1005fe.png

Opublikowano

ae1d1005fe.png

Opublikowano

ae1d1005fe.png

Opublikowano

weź jakiś drive error było to ja to na pizde odsieważam odsieważam odsieważam odsieważam odsieważam i co sie stało to sie stało i sie nieodestanie -,-

ae1d1005fe.png

Opublikowano

@Topic

pobierasz file archiwer

rozpakowujesz pliki root

szukasz w rozpakowanych plikach serverinfo.py

masz tam ip i porty

CHyba tak to sie robi :P

124nw.jpg

Mój nick na privach: Chelsea.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Zrobiłem wszystko według instrukcji Harrego i działa tylko po czym mam wiedziec ze to IP servera jak jest z 20 linijek cyferek?

Nie ma tutaj jeszcze nic,ale będzie coś zajebistego w swoim czasie

:D

a3366e12880844d4adcc68dcbfa1a224.0.gif

55ddf780cb80401f982da65674cd25ed.0.gif

Zbieram delete.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...