Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie][Pomoc]Serwer No-Hamachi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Mam juz dosc serwow na Hamachi. Wiec swoj chcialem zrobic bez Hamahci. Jednak mam kilka pytan, bo w kazdym tucie jest inaczej. Mam nadzieje ze mi pomozecie.

1. Na czym polecacie stawic serwer? (Tylko nie Hamachi). Mam internet Multimedia Polska (pewnie ktos z was tez ma taki, to wiecej wiecie - www.multimedia.pl - mam modem, ktory laczy kablem internet (internet kablowy ;>) Niestety od czasu do czasu zmienia mi się IP ;( Więc na moim tlyko ip nie postawie. Modem to nei zaden router, ani nic w stylu modemu neo. Nie sa zablokowane zadne porty itd.

2. Czy na tej karcie loopback przy mojej specyfikacji mozna postacis serw no-hamachi dla mnie i innych ludzi? Jak tak to wyjasnijcie mi dokladnie.

3. Na tym czym mi polecacie postawic serwa, podajcie dokladnie jak to pokonfigurowac.

Dzieki wielkie za pomoc. Odwdziecze sie 5* i + lub jak kto woli -. Jak masz pisac post typu "Aa masz tyle tutow i nic?" albo "Masz tu tut (link) powinien ci pomoc" to nei pisz wcale. Chce odpowiedzi bo tuty sie roznia i sa niedociagniecia. Pozdrawiam.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

1. Jezeli zmienia ci sie IP to polecam na no-ip

2. Raczej karta loopback jest na oss serv wiec tylko dla ciebie

3. tutaj trzeba bylo by sie rozpisac wiec napisz mi na gg 23260828

Opublikowano

Tak samo jak kolega UP :) Pobierz No-Hamachi

Link:http://www.no-ip.pl/

Z karta to samo przykro mi :(

Moze postawisz serwer pogadaj np z SuicideRlz on sie zna na tych sprawach :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...