Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co Myślicie O 2Ouble Killach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CZyli tak jak w temacie denerwuje was że przy bliskich starciach myślicie że już gostka rozłożyliście a tu bum dead.Co o tym myślicie?

1287838054-U230664.jpg

Sygna by me

Opublikowano

Mnie to ani trochę nie denerwuje. Na international teraz to normalne już ale w większości to może być wina naszego neta.W tym przypadku ja mam 2mb/s a nie jeden raz zdarzało mi się zabić kogoś gdy byłem martwy .Ale pomyśl sobie o Koreańczykach zabijanych w wr prze ze mnie. oni mnie zabiją i po chwili lagiem są zabijani prze ze mnie i tak ciągle..

76561197995014005.png

Opublikowano

heh no przede wszytkim wina jest tego że tam jest normalna realna fizyka i strzały "lecą" do wroga a nie odrazu sa na miejscu jak np w csie :)

1287838054-U230664.jpg

Sygna by me

Opublikowano

A mnie wkurwia że mam dobrego kompa a lagi jak (...) , gram na 15 FPS i nic,te (...) G1/K2 nic z tym nie zrobi!

(komp: 2x2GHz Intel,nVidia 8600GT,2GB ram,512kb/s)

zbyt duża sygnatura

Opublikowano

masz w spisie "przydatne tematy" temat jak zmniejszyć lagi naprawde pomaga :D,a no i jak masz jakieś proramy pobierające (p2p,torrenty)itp to się nie dziw :P

1287838054-U230664.jpg

Sygna by me

Opublikowano

Ja mam tylko lagi na roomach 32 osoby wtedy to ku*wa sie grac nieda a kompa mam swietnego niema mowy zeby to wina kompa neta raczej tez nie bo mam 8 mb

@ co do tematu tak chyba musi byc najbardziej wkurwiajace jest w tym to ze jak ktos laguje nic niemowi ale jak ty raz zalagujesz kill po ded to sie pluja jakby im sie mialo ratio popsuc ..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...