Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam taki problem a wlasciwie to prosbe :) Zrobilem sobie forum na phpbb3 ale jak dla mnie jest troche malo funkcji a mysle na powaznie o forum ( hosting platny itd.)

I teraz tak , Jaki polecacie najlepiej skrypt ktory nie jest zbyt skomplikowany ma duzo funkcji sa do niego jakies fajne style i mody ... powiem tylko ze forum bedzie przede wszystkim o grze nfsu2 ale rowniez innych grach tego typu :)

Mam nadzieje ze pomozecie a jelsi tak to napewno was wynagrodze ;)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Lub jesli masz duzo czasu to mozesz uzyc WBB ;] z tego co wiem ma sporo modow ;]

Dlaczego sporo czasu.?

Bo musisz go sobie spolszczyc ;]

Opublikowano

no właśnie ja tak myślałem albo nad wbb lite bo darmowe albo mybb lub IPB tylko ze pirat ... i nie moge sie zdecydowac bo phpbb odpada :) W tej chwili mam wbb zainstalowane ale niedosc ze po angielsku to i jeszcze skinow nie ma zadnych darmowych :( (przynajmniej ja znalezc nie moge ) dodam jeszcze ze o forum mysle tak dosc "powaznie" ale nie do konca bo niby mam te 16 lat ale to i tak za malo zeby o tym myslec na powaznie :) takze czekam na rady konkretne ;]

Budowniczy
Opublikowano

weź sobie Burning Board nikt się nie kapnie że null ;D albo ipb > Only ver. Retail

bez linków

Opublikowano

vBulletin (świetne style), lub SimpleMachinesForum (SMF)

IPB jak ktoś podał świetny ale płatny, polecam ci smf vB nigdy nie instalowałem więc nie znam go. być może jest lepszy. po testuj obydwa jak będą się spisywać, zobacz jak szybko się czytają.. jak będzie + 200 online to 1% różnicy będzie robić swoje... nie polecam ci Przema.

• Dodaj nową pozycję...