Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Strona Rejestracyjna Servera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem ze strona rejestracyjna do swojego servera..no wiec robilem wszystko zgodnie z pisemnymi tutami i videoporadnikami ale nadal nic... probowalem xamppem i appserver ale w obu przypadkach to samo... Konfigurowalem prawidlowo zgodnie z tutami plik config, ale nadal nici wpisywalem tam ip z hamachi z koncowka .100 odpalalem w xampie apache i mysql, server ciagle jest wlaczony ( hamachi tez ) gg, skype itp. powylaczane. Server normalnie chodzi ( ale musze robic konta w navi :( ) ludzie moga grac i wszystko wydaje sie byc ok, ale strona nadal nie chce dzialac, wylaczalem zapore systemu i antyvira ( jakby cos mam windows 7 ultimate 64 bit ). Jak probowalem czy strona dziala ( za pomoca przegladarki mozilla firefox ) ciagle wyskakuje '' polaczenie zostalo zresetowane ''. Moze wie ktos jak sobie z tym poradzic lub przynajmniej czego to wina ? Z góry dziękuje, za pomoc oczywiście będą + i 5*. Pozdrawiam

Opublikowano

Popróboje cos ze zgodnoscia programow... Ale systemu raczej nie zmienie... A moze ma ktos jakies inne wskazowki/rady ?

Opublikowano

Wlaczenie jako admin nic nie dalo, zapore wylaczalem i probowalem w trybie zgodnosci z XP nic nie pomoglo. Prosze o dalsze rady jezeli ktos ma jakies pomysly..

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

@F5

Nie zbieram niczego,ani + ani -, wole zebys to wlasnie Ty kliknął w ten link PAJACYK . Jezeli jestem w stanie komuś pomoc to pomogę