Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Naruszenie Praw Autorskich Przez Inne Forum!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Ostatnio Buszowalem po necie i natknąłem sie na to:

http://wallhack.pl/showthread.php?tid=226

Jak to zobaczyłem to mnie coś wzielo.

Co to Jest?

Napisalem wyraźnie że wszelkie prawa zastrzeżone.

Jestem autorem tego tekstu i zabronilem wszelkie kopiowanie na inne fora.

I teraz do was pytanie:

Co ja mam zrobić?

I czy da się jakoś pogadać z adminem tamtego forum albo cos?

Jak coś chcą to zapraszam na MPC a nie kurde bedą jeszcze kraść. Cioty jedne...

Wkurzające cholernie ;/

Sorki ale wkurzylem sie z lekka...bo jasie mecze a jakas ciota skopiuje dokladnie to samo z moim tekstami z moim stylem wypowiedzi ;/

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

W dupie to mam.

TO NAPISAL ADMIN TAMTEGO FORUM.

NIe zgodzilem sie na takie coś.

Oryginalny tekst:

http://www.mpcforum.pl/topic/162747-tutjak-zarobic-50kk-w-tydzien/

1306263410-U198706.png

Opublikowano

Może trzeba czasami im pokazać że tak sie nie da.

Kopują mnie i MPC Forum. Bo treść jest na tym forum i na tym powstała i napisałem ze z tego forum ma nie wychodzić.

No ale cóż. Jakis 12 latek chce mieć forum jak MPC i kopiuje all.

Mnie skopiował , Andrzeja skopiowal i ciekawego kogo jeszcze

1306263410-U198706.png

Opublikowano

Zdobywasz ip założyciela strony, dzwonisz do jego zarządcy sieci, mówisz mu o tym, że kradnie i już ma koleś przejebane. Albo mu odetnie neta albo zadzwoni do jego rodziców, w obu przypadkach będzie miał pompę :3

RAsfepN.png
Opublikowano

Już kiedyś była podobna akcja i po interwencji zostało to wyjaśnione, a skopiowane tematy usuniętę. Może da się zrobić tak samo i tym razem.

@Edit

Jak widzę te forum, to aż zaczynam wątpić czy warto się w ogóle tym zajmować, a to mnie już kompetnie rozwaliło:

Hello World!

This is a sample MyBB Plugin (which can be disabled!) that displays this message on all pages.

xD

Ale zobaczymy co da się zrobić.

Don't feed trolls ;]

Opublikowano

Tez mnie to rozwalilo.

Musimy sie tym zająć.

Oni nie tylko łamią moje czy andrzeja prawa autorskie ale i MPC BO TO ZNAJDUJE SIE NA MPC I TYLKO NA MPC TO UDOSTĘPNILIŚMY.

Napisalem wyraźnie.

Jakby sie tak dalo to jak mówi rodi jakoś zgłosić coś takiego.

Bo przecież oni też MPC prawa autorskie łamią.

Wedlug mnie ostro przesadzili.

Mój tut dokładnie tak samo a jak zobaczylem andrzja z tym FAQ to mnie już kompletnie to rozwalilo.

Trzeba z tym skonczyc. Jak nie usuną może da sie stronke deleted

1306263410-U198706.png

Opublikowano

Powiem wam że ich frekwencja jest zarąbista.

8 użytkowników aktywnych w ciągu ostatnich 15 minut: 1 zarejestrowany (w tym 0 niewidocznych) oraz 6 gości.

GoogleBot, Joaquin

Hah!

Poza tym zerżnięte wszystko z MPC i tyle..nic swojego nie umieją wymyślic

http://wallhack.pl/showthread.php?tid=248

Zobaczcie ten link.

Oni udostępniają warez.

Mozna to wykorzystać :D

poza tym Admin tego forum ma 15 lat ;) [ nie to że mam xcoś do osób ktore maja 15 lat np. Rodi to kurde super 15 letni koleś :D Potrafi wiele...a po tym ich adminie to raczej wiele sie nie można spodziewać. Jedyne co robi to kopiuje. Bugowanie hasla do magazynu ...angel bot..i dał nawet zly skan bo dużo wirów bylo i nie potrafi wytłumaczyć dlaczego wiec zrobił skan .dll

tylko skąd IP admina wziąść:/

1306263410-U198706.png

Legenda
Opublikowano

Dokładnie to jest naruszenie praw autorskich nawet twoj poradnik ktorego zabroniles rozprzestrzeniac na innych forach to jeszcze warez.

Możesz ich postraszyć policja.

Opublikowano

Ta taki jak usłyszy policja to albo sie posra i skasuje wszystko albo napisze "fakju madafaka bicz nic mi nie zrobicie chój ci w dópe gnojó" czy coś w tym stylu więc musiałbyś wytoczyć mu fragmenty kodeksu karnego to jakby zobaczył że serio może mieć przerąbane to by pokasował all

s2c77Oa.png

Opublikowano

http://www.uplook.net/prawo-autorskie/prawa-autorskie-odpowiedzialnosc-karna

Albo mam lepsze:

http://forumprawne.org/prawo-autorskie/616-strona-warez-3.html

1.Kto bez uprawnienia albo wbrew jego warunkom rozpowszechnia cudzy utwór w wersji oryginalnej albo w postaci opracowania, artystyczne wykonanie, fonogram, wideogram lub nadanie, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w ust. 1 w celu osiągnięcia korzyści majątkowej, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.

3. Jeżeli sprawca uczynił sobie z popełniania przestępstwa określonego w ust. 1 stałe źródło dochodu albo działalność przestępną, określoną w ust. 1, organizuje lub nią kieruje, podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 5.

4. Jeżeli sprawca czynu określonego w ust. 1 działa nieumyślnie, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.

Hmm dostałem tam bana ^^

za:

Twoje konto jest zbanowane. Powód bana: Ostrzegałem sam masz leniwe dupsko ty i te twoje forum.

Bardzo elokwentna odpowiedź ze strony admina forum :)

1306263410-U198706.png

Opublikowano

UP@

Bardzo inteligentne...

Jak takiś mądry zrób podobne tutki do mojego czy andrzeja to pogadamy.

Poswięć te pare godzin na napisanie tutków a nie spam na forum postami typu: idź sie wyżalić do kościola.

Zastrzeglem to zastrzeglem. Moja praca.

Chce rozwinąć forum to ma dupe niech zrobi.

1306263410-U198706.png

Opublikowano

Ten twoj jest beznadziejny, ja zarabiam ok 20kk na dzien na samych medalach bez idiotycznych tutoriali... a andrzej robi kawal dobrej roboty i nie chodzi o jakies poradniczki tylko o spolszczanie bota...

Opublikowano

Ten twoj jest beznadziejny, ja zarabiam ok 20kk na dzien na samych medalach bez idiotycznych tutoriali... a andrzej robi kawal dobrej roboty i nie chodzi o jakies poradniczki tylko o spolszczanie bota...

A ja odpieprzam robote w Single Player ;)

Jak chcesz sie chwalić pochwal się sobą ;)

A nie wyjeżdżaj mi z takimi tekstami.

Każdy robi to na czym sie zna

1306263410-U198706.png

Opublikowano

@up2 - Ty to ten admin z tego dziwnego forum ?

No ja bym sie wkurwil ;]

Postrasz gnoja policja,spamuj jak kecup, albo wymysl cos innego .

Powodzenia...

star_10.png

Pomogłem .? Daj + .!

Metin2 PL S7 Almanach - 62lv ON - I'm back.

dajplusa.gif

86330748.gif

Opublikowano

Ja tam bym postraszył policją, kiedyś też ktoś skopiował mój poradnik na inną stronę i nawet go nie podpisał moim nickiem. Postraszyłem ich paroma paragrafami z kodeksu karnego, powiedziałem, że jeżeli nie umieszczą mojego nicku i nazwy strony dla której zrobiłem ten poradnik, a jeżeli tego nie zrobią to mają usunąć ten poradnik albo sprawa się inaczej potoczy. To podziałało, poradnik został podpisany itp. i wszystko było dobrze.

Z takimi trzeba ostro, ale też nie wyzywać itp. bo to nie pomoże.

Zaraz wejdę na te forum i coś tam napiszę.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Co wy się martwicie, pewnie domena darmowa w az.pl (1 rok), darmowy styl, skrypt, forum upadnie, ale z drugiej strony założy nowe i znów będzie kopiował ;/

Mam wyłączone wyświetlanie sygnatur :3

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja bym się nie bawił jeżeli mi jakiś koleś zajebał by prace nad którą męczyłem się np. kilka godzin i napisał by że to jego natychmiast załatwił bym sprawe z policją nie ma co się bawić takiemu do rozsądku nie przemówisz a jak raz dostanie grzywnę drugi raz nie będzie kradł cudzych prac :mellow:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...