Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] 1 Hit Killer. Wrzuci Go Ktos?

MrPacioBACK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Bo mial byc i temat close.

[img]http://img641.imageshack.us/img641/2386/mrpacio.jpg[/img]

Jak dostac darmowe smocze monety!! (TO NIE ZART! MOJ FILMIK NA YT!)
[code]http://www.youtube.com/watch?v=uo4oBb5pRV8[/code]

Opublikowano

Po co? Żeby zniszczyć prywatne serwery? Pomyśl człowieku, jakbyś bił jakiegoś bossa, dajmy przykład wodza orków, lub coś innego, a tutaj przychodzi Ci jakiś low levelowiec i 1 hitem go niszczy, zdenerwował byś się? Pewnie tak, dlatego pomyśl jakby każdy to miał = 0 bossów, strasznie szybki exp i nie ma zabawy z gry. Pamiętam te czasy, kiedy mod Kamera, miał jedynie serwery, klikałeś i łączyłeś się z privem, to było coś. A teraz? Hacki, teleporty, jakieś tornado hack, CO TO MA K**** MA BYĆ?!

Opublikowano

Może jutro ten koleś wrzuci go co miał go dziś wrzucic Ja tam bym się nie obraził ;d

\

Opublikowano

Szczerze To Zycze z calego serca aby takowy Hack nie zostal udestepniony... Gra polega na spedzaniu wolnego czasu a nie "walki o zlote galoty". Jezeli chcesz szybko wbic 99 To polecam zalozenie servera Po to zostaly udostepnione pliki serverowe aby moc sie pobawic lub Miec wymarzona co dla niektorych funkcje GM . Takie jest moje zdanie ...

Pozdrawiam Spinner.

Co jest szybsze od uciekajacego murzyna z kradzionym Telewizorem ??

--Jego Brat z Magnetowidem .

Opublikowano

Szczerze To Zycze z calego serca aby takowy Hack nie zostal udestepniony... Gra polega na spedzaniu wolnego czasu a nie "walki o zlote galoty". Jezeli chcesz szybko wbic 99 To polecam zalozenie servera Po to zostaly udostepnione pliki serverowe aby moc sie pobawic lub Miec wymarzona co dla niektorych funkcje GM . Takie jest moje zdanie ...

Pozdrawiam Spinner.

to chujowe jest twoje zdanie. Na 100% byś na tym zapierdalał nie?po 2 nie każdy ma pr0 elo elo kompa od super bogatych rodziców.

Opublikowano

Ja tam nie potrzebuje 1hit killera by ubić bossa co pisałem w innym temacie odpowiednie bony i można jechać bossa ale co debil to debil musi ubić bossa na hita bo jak nie to nie ubije tylko na 1hit bez eq zamiast bić go 2 min z eq specjalnie przygotowanym na bossy i metiny

s2c77Oa.png

Opublikowano

Z jednej strony privy i tak same padaja, wiec czy ktos go rozwali czy co to i tak padnie ;/

13032777318975834031.gif

Opublikowano

Eee tam sens ważne że będzie sie pro elo elo zajebistym koksem bo na 1 lvl na ghoscie pojdzie do v2 atla ubic smoka na hita takie jest myślenie 90% jeśli nie 101% ludzi którzy chcą tego hacka

s2c77Oa.png

Opublikowano

Po to chyba jest to forum, zeby takie rzeczy wstawiac i wkur mnie jak niekotrzy pisza zeby nie wstawiali tego, privow nie popsuja, privy same wkoncu znikna, nawet te dosc duze na ktorych wlasciciele zarabiaja kase za SM ( np Avalon) predzej czy pozniej padnie a wtedy 90 % tych osob co tu szczekaja ze ten hack zniszczy privy bedzie plakac nad utraconymi swoimi postaciami. Zastanowcie sie troche.. Sam chcialbym zobaczyc jak to wyglada w praktyce, i n a jakiej zasadzie to dziala do celow edukacji,

Zdejmijcie mi to 20% ;-)

Opublikowano

@UP

Popieram Cię. Prędzej czy pozniej i tak znikną privy i tak.

[img]http://img641.imageshack.us/img641/2386/mrpacio.jpg[/img]

Jak dostac darmowe smocze monety!! (TO NIE ZART! MOJ FILMIK NA YT!)
[code]http://www.youtube.com/watch?v=uo4oBb5pRV8[/code]

Opublikowano

Po to chyba jest mózg. Gdybyś sam to zrobił też byś nie udostępnił. Tak samo było ze mną, cały czas mówiłem sobie że jak już go zrobię to go udostępnię. Udało mi się, lecz potem chciałem mieć go tylko dla siebie. DAWAĆ -!!

napiskx.png
Opublikowano

A tak apropo inni mówią że jak ktoś udostępni hacka to metin2 padnie a gówno prawda jak może paść serwer od zabijania postaci albo mobów 1hitem moim zdaniem powinien być udostępniony ten hack ten kto jest przeciwny zdania to niech cicho siedzi to jest forum o hackach jakoś ktoś już wcześniej udostępnij 1 hit killera na 4story i jakoś jeszcze nie padło,a jak padnie to naprawią chociarz już nieraz padał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...