Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .... Po Tym jak około roku nie grałem kolega dal mi konto.... na silkroadzie ... no wiec włączam cacy.... lecz mnie denerwuje to okienko logowania ... latają jakieś kwadraciki na pasku i tak o... i nic mam czekać aż mnie właduje czy co?? pLz:] odpowiedz

Opublikowano

Powiem ci że niektórzy czekają nawet kilka dni by zalogować.

A te logowanie jest na bazie systemu kolejek, czyli każdy dostaje nr jak w NFZ i czekac do usran** śmierci.

Jest sposób można kupic premium i w bijać za 1 razem, ale to kosztuje i trzeba wbić na ironie losu do gry i kupić je w Item Mall

Polecam ci inną wersje sro.

-csro- Chińska

-ksro- Koreańska

-Rsro- Rosyjska

-Tsro- Tajwan

w dziale "Prywtne severy " masz kilka ciekawych priv.

A na głównym forum Silkroad, masz podczepiony temat o all serverch oficjalnych.

michaeljordankopia.png

OKRUTNA PRAWDA

dominompl.gif

EU PT: lvl 100+/-

Wizz x3 War x2 Cler x1 Bard x2

stopkakopia.png

Opublikowano

A mogli byście podać jeszcze jakaś stronkę do tego rusro?? bo jakoś nie mogę znaleźć ;/

Opublikowano

Powiem ci że niektórzy czekają nawet kilka dni by zalogować.

A te logowanie jest na bazie systemu kolejek, czyli każdy dostaje nr jak w NFZ i czekac do usran** śmierci.

Jest sposób można kupic premium i w bijać za 1 razem, ale to kosztuje i trzeba wbić na ironie losu do gry i kupić je w Item Mall

Polecam ci inną wersje sro.

-csro- Chińska

-ksro- Koreańska

-Rsro- Rosyjska

-Tsro- Tajwan

w dziale "Prywtne severy " masz kilka ciekawych priv.

A na głównym forum Silkroad, masz podczepiony temat o all serverch oficjalnych.

Aj tam nie przesadzaj nie kilka dni, poprostu czasem dłużej tylko z 2 godz max nie mialem dłuższego logowania jeszcze od 2 miech na isro

Ale fakt przerzuciłem się na RuSro polecam, wbijaj jak by co na Hebera :D na servie od wczoraj gram ^^ mili ludzie nawet są ;p

@SonYuo może dobrego bota mamy ale częstego bana za niego jeden dzien gry i juz mialem ban ;] nie wiem za co konkretnie ale raczej bot

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

ichigohollowimg.jpg

Przed chwilą ruszyłem a blisko już końca

Opublikowano

Aj tam nie przesadzaj nie kilka dni, poprostu czasem dłużej tylko z 2 godz max nie mialem dłuższego logowania jeszcze od 2 miech na isro

Ale fakt przerzuciłem się na RuSro polecam, wbijaj jak by co na Hebera :D na servie od wczoraj gram ^^ mili ludzie nawet są ;p

No ale widzisz może i wbijasz te 2h ale możesz zaraz dostać DC, albo turek Cię zdenerwuje i tak dalej.Ja np nigdzie nie gram... Tzn jutro jakieś party CSRO zaczynamy zobaczymy czy wypali...

Opublikowano

Najbardziej to bym polecal csro... pozniej rusro. moim zdaniem csro jest fajne masz duzo dodatkow do gry bardzo przydatnych :) tylko o tyle ze na rusro masz dobrego bota..

@offtop

@up

na kingu czy na jakim servie to pt?

sygna1o.jpg

Opublikowano

Najbardziej to bym polecal csro... pozniej rusro. moim zdaniem csro jest fajne masz duzo dodatkow do gry bardzo przydatnych :) tylko o tyle ze na rusro masz dobrego bota..

@offtop

@up

na kingu czy na jakim servie to pt?

Ta, wbiłem 40% w party i już się rozpada :P.