Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Pokażcie Swoje Postacię

papasmerf10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

żeby cię nie okłamać to najmniej z 1000zł, nie licząc doładowania co miecha sbota ;d

Opublikowano

żeby cię nie okłamać to najmniej z 1000zł, nie licząc doładowania co miecha sbota ;d

Hahah, bo jebne... 1k na grę pozdro !

Opublikowano

ty pierdolisz ? ; o

na rzecz nierealna wydac grubo 1k zlotych to juz "facepalm"

niewiem co jego post odnosi do zachowania wgl... ; o

Ty chyba nie widzisz roznicy miedzy "zarciem" a kupnem "silkow"

Opublikowano

człowieku przymknij się i nie komentuj tego co ja piszę, przeczytaj regulamin i potem pisz że będziesz komentował, pozdro

Opublikowano

Pardo prawdopodobnie napisał o tym żarciu niejako traktując je jako (batoniki, i masa niepotrzebnych rzeczy bez których można żyć i mieć się dobrze) wiadomo, że nie można porównywać normalnego jedzenia do kasy wydanej na gry - wiadomo co jest ważniejsze, ale fajki/piwo/słodycze do kasy na gry moim zdaniem można i zdrowsze będzie to drugie moim zdaniem ;p(chyba, że ktoś po nocach tłucze w gry). Ja sam wywaliłem w silka z 300zł +

Lecz faktycznie żal dupe ściska jak widzisz gdy ktoś na isro farmi 5 charów i każdy ma premkę, lub jak gra dwiema lub trzema postaciami i każda ma wykupiony asortyment k0xa(ticket, devil, premium +, pet).

• Dodaj nową pozycję...