Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Csro Sro Flag Ship

wojtek9pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam właśnie dowiedziałem się że jest coś takiego jak sro flag ship Dam 5* jak ktos mi da link do pobrania i wytłumaczy jak odbierać expa/sp

Opublikowano

Witam ;]

link do downloadu

http://58.83.225.228/download/sroflagship.rar

Flagship to program ktory podczas gry daje ci (dla normalnej wersji flaga) ~10% expa wiecej, a flagship vip(platny) daje 40% expa.

Oczywiscie najpierw musisz sie zalogowac w flagu takimi samymi passami jakie masz do gry, wybierasz swoj server, nastepnie wchodzisz na postac i wybierasz ja w flagu(niestety nie mam screenow bo nie jestem u siebie na kompie ;/ sprobuje cos poszukac i zedtyuje) i po tym wszystkim podczas expa za zabicie moba dostajesz expa ktory leci do flaga.

Mozesz zbierac te punkty i uzywac kiedy bedziesz chcial , a one daja ci % w grze ;] np jezeli na 60lvlu potrzebujesz 10kk do next upa(100%) to jezeli bd mial 1kk w flagu i odbierzesz expa z niego to dostaniesz 10%.

Chyba tyle..

sygna1o.jpg

Opublikowano

@NuclearSun

Ogólnie nabicie posta musi Cię bardzo podniecać, ale jak niemozesz sie powstrzymac to rob to na temat. Koles chcial poradnik do obslugi sfs jak odebrac expa ty mu dajesz bota... koles chce screny ty mu dajesz link do strony gdzie sfs jest zabroniony. KTO TOBIE DAŁ MODA!!!? GZ JEMU !!! , ale nie moj w tym interes.

@topic

Poradnikow szukac najlepiej na forum granemosa to takie guru csro.

poradnik do expa :

http://international-sro.first-forum.com/unofficial-guides-tutorials-f59/sroflagship-t3798.htm

Opublikowano

@NuclearSun

Ogólnie nabicie posta musi Cię bardzo podniecać, ale jak niemozesz sie powstrzymac to rob to na temat. Koles chcial poradnik do obslugi sfs jak odebrac expa ty mu dajesz bota... koles chce screny ty mu dajesz link do strony gdzie sfs jest zabroniony. KTO TOBIE DAŁ MODA!!!? GZ JEMU !!! , ale nie moj w tym interes.

@topic

Poradnikow szukac najlepiej na forum granemosa to takie guru csro.

poradnik do expa :

http://international-sro.first-forum.com/unofficial-guides-tutorials-f59/sroflagship-t3798.htm

A pisz sobie pisz :).

Dałem mu temat do takiego programu o jakim słyszał więc teraz ja Ciebie nie rozumiem.

Opublikowano

@up wow, to jak by ktos napisał Tobie słowo silkroad odrazu dawał byś linki do downloadu kazdej wersji, botow ,mediapk itd chociaz o to nie prosil?... Pomyśl zanim coś napiszesz. A co do ostrzezenia napisałem "delete" zeby moderator usunął posta, bo uzytkownik jak się pomyli nie może tego zrobić...

@topic

Teraz zeby dostawac expa z sfs, silka trzeba odpalic przez ten program, a uzytkownicy visty i win 7 musza ustawic kompatybilnosc.

Opublikowano

@up wow, to jak by ktos napisał Tobie słowo silkroad odrazu dawał byś linki do downloadu kazdej wersji, botow ,mediapk itd chociaz o to nie prosil?... Pomyśl zanim coś napiszesz. A co do ostrzezenia napisałem "delete" zeby moderator usunął posta, bo uzytkownik jak się pomyli nie może tego zrobić...

@topic

Teraz zeby dostawac expa z sfs, silka trzeba odpalic przez ten program, a uzytkownicy visty i win 7 musza ustawic kompatybilnosc.

Zaczepiasz czy co? Dałem mu to co uważałem za słuszne i wydaje mi się że dobrze zrobiłem.A ty udajesz rewolucjonistę który myśli że przez parę postów obrażających w jakiś sposób moderatorów etc zostanie kimś -.-.

Opublikowano

Dobra nuclear troche przesadzasz dajac obojetnie co bo to akurat nic nie pomoze.. ale nie musicie sie odrazu klocic i ogarnijcie.. koles ma problem do rozwiazania a nie wasze..

Niestety nie moge znalezc screenow zeby ci dac ;/ tak jak pisalem nie jestem na kompie musi ci ktos inny zrobic.

sygna1o.jpg

Opublikowano

Kontynuujcie ta sprzeczke na PW / GG, bo nie bedziemy robic scenek przed uzytkownikami.

Wyjasnione - zamykam.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...