Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z Wlasnym Priv Serverem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

mam problem z wlasnym serverem. przykladowo wlacze go o 12:20 i okolo 16:20 dzwonia do mnie ze nie dziala. [ przez kilka dni o mniej wiecej tej godzinie wiec to musi byc jakis blad staly, a nie pod wzgledem duzych lagow w grze czy cos w tym stylu ] serv postawiony na plikach raina na hamachi. z wgranymi kilkoma plikami. zmienieni handlarze lv i eq na start. itd. problem wyskakuje w oknie bazy freebsd pod tymi 7x zdaniami connection time out. pojawiaja sie takie kreski i cyferki z literkami przykladowo "7e" - rozne sa. wtedy robie action-reset-reset i wlaczam spowrotem i juz wszystko dziala. tylko problem na tym ze jak mam usunac ten blad. bo musze za kazdym razem przychodzic i robic reseta a nie mam za bardzo czasu podczas pracy. z gory thx

EDIT: postawiony na laptopie na hamachi. port map czyli ze jak ma sie wylaczac?? wydaje mis ie ze nie. jutro moze wstawie ss tego bledu.

Edytowane przez PAKIOS
Opublikowano

Siema, wiem o co chodzi. Poprostu pada ci logowanie.

Wpisz w konsoli serwa:

To jest ukryta treść, proszę

A potem:

To jest ukryta treść, proszę

I logowanie bedzie dzialac. A do tego zapytam; serwer dedykowany, czy postawiony na kompie, portmap sie nie wylacza jak na kompie?

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...