Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(Ogłoszenie) 1(One)Hitkiller

WuIgrekPeTrzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Jak Każdy z was Wie Istnieje Takie cos jak 1HitKiler- Polega On na Tym ze zabijasz 1 ciosem każdego potworka mając nawet 1 level ; )

ale do rzeczy : Nikt nie chce go udostępnić ! dlaczego? z tego co mi wiadomo to niby ten Hack nie działa na PLu wiec nie widzę powodu by go kryć przed kimś..

jest On łatwy w obsłudze, wiem to ponieważ już prawie mam go zrobionego tylko wszystko dopinam na ostatni Guzik zeby było sprawne itd.. wiec to kwestia czasu... Bo nawet jeśli KaMeR1337 lub : Lubie czy SD nie opublikują tego Hacka to ja to zrobię, wierzcie Mi ;]

P.S może Niektórym sie to nie spodoba ale, ale mnie to nie obchodzi;] Gra to gra MPC forum zostało założone po to by udostępniać Hacki, Boty itd itd... wiec nie widzę powodu zeby go udostepnic ;]

Dwać ++ Lub -- ;P

10 - 20 - 30 - 40 - 50 - 60 - 70 - 80 - 90 - 100

110 - 120 - 130 - 140 - 150 - 160 - 170 - 180  190 - 200

210 - 220 - 230 - 240 - 250 - 260 - 270 - 280 - 290 - 300

310 - 320 - 330 - 340 - 350 - 360 - 370 - 380 - 390 - 400

410 - 420 - 430 - 440 - 450 - 460 - 470 - 480 - 490 - 500

510 - 520 - 530 -540 - 550 - 560 - 570 - 580 - 590 - 600

610 - 620 - 630 - 640 - 650 - 660 - 670 - 680 - 690 - 700

710 - 720 - 730 - 740 - 750 - 760 - 770 - 780 - 790 - 800...

:SwT:

• Odpowiedzi 245
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeżeli chcesz aby wszystkie prywatne serwery upadły to proszę. Tak w ogóle to wątpie że umiesz zrobić 1 hit.. -.-

Opublikowano

Jak udostępnisz tego hacka bedzie super bedzie można go wyprubowac na swoim privie nie wiem czemu inni nie chcą go :D Ten kto nie chce niech nie pobiera i bedzie git wszystko !! ;)

Opublikowano

Żałosne są te posty 'O będziesz moim bogiem jak to wsadzisz' A potem będziesz zapierdalać na privie i podpierdalać każdemu drop ze smoka ? Żałosne kurwa, żałosne !

Opublikowano

Z tego,co mi się zdaje takie hacki powinny być udostępniane,a nie skrzętnie chowane,bo do jasnej ciasnej do tego jest forum...

2% młodzieży słucha muzyki klasycznej, heavy metalu i różnych hard gówien.

I ja jestem pośród nich! D:

Up the Irons!

Opublikowano

pozdro nabijaczu postów -.-

:huh: wszyscy tylko tak piszą -.- a nic nie wrzucają!

1282582859-U159970.png

Orion; Shinsoo ; Wojownik Body 45 lvl i rośnie ON

Legenda
Opublikowano

MPCForum - MultiPlayerCheatsForum

Definicja Nazwy tego forum.

Jeżeli masz jakiegoś hacka nie ma go na forum to go udostępnij dla wszystkich nie widzę problemów to że ktoś inny nie chce udostępnić to nie znaczy że ty tego nie możesz zrobić.

Opublikowano

Hack? pffff to dopiero pl na psy spadnie... wulgrek zrob tak aby "cos za cos" daj np jak ci wysla sms na sm czy cos a ty im hacka... ;p

bez reflików

Opublikowano

Jak udostępnisz tego hacka bedzie super bedzie można go wyprubowac na swoim privie nie wiem czemu inni nie chcą go :D Ten kto nie chce niech nie pobiera i bedzie git wszystko !! ;)

a nie niby dlatego że ktoś taki jak ty może zrąbać wszystkie privy.to znaczy mówie o (n3o)

Opublikowano

Wszyscy wiemy że to jest forum o hackach, ale to jest bez sensu .! Zamiast pomęczyć się ze smokiem albo z bossem to kurwa taki 1 hit rozwali go w sekunde..

Opublikowano

wy chcecie całkiem zepsuć metina? Co to bedzie za gra jak kazdy( moze nie) bedzie biegal i zabijal innych myszka? Gra bedzie bez sensu

Opublikowano

Witam, Jak Każdy z was Wie Istnieje Takie cos jak 1HitKiler- Polega On na Tym ze zabijasz 1 ciosem każdego potworka mając nawet 1 level ; )

ale do rzeczy : Nikt nie chce go udostępnić ! dlaczego? z tego co mi wiadomo to niby ten Hack nie działa na PLu wiec nie widzę powodu by go kryć przed kimś..

jest On łatwy w obsłudze, wiem to ponieważ już prawie mam go zrobionego tylko wszystko dopinam na ostatni Guzik zeby było sprawne itd.. wiec to kwestia czasu... Bo nawet jeśli KaMeR1337 lub : Lubie czy SD nie opublikują tego Hacka to ja to zrobię, wierzcie Mi ;]

P.S może Niektórym sie to nie spodoba ale, ale mnie to nie obchodzi;] Gra to gra MPC forum zostało założone po to by udostępniać Hacki, Boty itd itd... wiec nie widzę powodu zeby go udostepnic ;]

Nie publikuj tego..... Zjebiesz tym serwy....

Opublikowano

Ehh ale dobrze że skończyłem całkowicie z metinem i szkoda że isntnieją takie imbecyle co bez hacków bossa nie pocisną ja mentalem spokojnie kładem bossy na prv bez dopalaczy a że niektórzy nie potrafią wbić do itemu 100wartości ataku lub 10% crit i 15% silny przeciwko potworom to bez komentarza

Po prostu debile by nie dawać rady na prv bez hacków ja jakoś potrafie wygrywać pvp,robić spokojnie dt,zabijać bossy bez sh,wh,dmg,tornado 1hit kill i innych

Ps.Wyjebane w repke mam

s2c77Oa.png

Opublikowano

Omg, 1hit nie działa na PL i nie będzie działać. A jak by ktoś miał zamiar zrobić wersję na PL i udostępnić to nie radzę...

@Top - Obsypię cię + (lub -, jak wolisz ;)), jak nam go tutaj zapodasz.

Opublikowano

Privy są po to aby się bawić owszem, ale nie w taki sposób ! W ogóle to przeklinam kamera za wszystkie jego hacki przez które metin2 będzie nie zabawą a hackerstwem.

Opublikowano

już około 5ty temat z takim czymś.. to skoro dopinasz na ostatni guzik tego hacka, to daj nam chociaż niedopiętego. :D

spongebob1.png

Opublikowano

POWIEM TYLE POWINIEN BYC JAKIŚ LIMIT NP OD 300 -500 POSTÓW LUB ZAKUP ZOBACZYSZ ŻE ZAROBEK BĘDZIE ALE JAKIEŚ OGRANICZENIE I NIE CO 2 -3 OSOBA BĘDZIE GO MIAŁA TYLKO 20 - 50 OSOBA :)

Opublikowano

Daj mi około 2-3 h moge miec 500 post ale nie dzisiaj może jutro nabicie tylu postów to nie problem

s2c77Oa.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...