Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poprosze o pomoc, nie wiem jak postawic chara do dlvl na kwiatach.... nie wiem jak to wogle robic ( mam resera, nie wiem , moze bot jakis specjalny do tego jest?? butterfly nie reaguje nawet, ten najnowszy oczywiscie) i na tym drugim charze trzymac enter , czy jak?? moglby mi to ktos opisac? bardzo prosze ,nigdy takiego czegos nie robilem ;]

Opublikowano

na csro nie wiem dokladnie ale o ile sie orientuje tez nie ma. recznie kolego wtedy recznie :D

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

Poprosze o pomoc, nie wiem jak postawic chara do dlvl na kwiatach.... nie wiem jak to wogle robic ( mam resera, nie wiem , moze bot jakis specjalny do tego jest?? butterfly nie reaguje nawet, ten najnowszy oczywiscie) i na tym drugim charze trzymac enter , czy jak?? moglby mi to ktos opisac? bardzo prosze ,nigdy takiego czegos nie robilem ;]

Ja to robiłem tak że na jednym profilu odpalałem reserra a na drugim chara do resania i charze który był dlvl to odpalałem auto conect by lodzik i dlvl leciał.

Opublikowano

xD auto connect by lodzik, ecsro mi sie przypomina ;p

wracajac do tematu, a wlasciwie kieruje to do NuclearSun , na charze-reserze odpalales jakis program czy jak? tego butterfly?

Opublikowano

xD auto connect by lodzik, ecsro mi sie przypomina ;p

wracajac do tematu, a wlasciwie kieruje to do NuclearSun , na charze-reserze odpalales jakis program czy jak? tego butterfly?

Na reserze sam resowałem, ale też możesz ustawić tak, aby auto conect Ci resował.