Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Canonmt2 [Hamachi] [Pl]

NitroZyniak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Zapraszam na moj nowo otwarty serwer CanonMT2 . Stawiamy przedewszystkim nacisk na dobra zabawe .

Gramy w : JINNO

Sieci Hamachi

CanonMt2
CanonMt2/2
CanonMt2/3
CanonMt2/4
CanonMt2/5

Haslo

12345

Spolszczenie (Wgrac do Metina z 2008roku)

http://www.speedyshare.com/files/23490207/NitroZyniak.exe

Skan

http://www.virustotal.com/pl/analisis/41f8569248845fca0c63d1c259d058f6d449c9bd11f3a958e7d7686228206a14-1279894311

5.89.251.62

Handlarze :

handlarze.png

Na Start:

66lvl

Stal +9 Zaleznie od profesji.

Tarcza+9 , buty+9 , kolczyki+9 , helm +9, bransoleta+9 i 2 bronie na 75lvl+9 i 65lvl +9 . Zaleznie od profesji.

Ponadto w eq znajdziemy pierscien ktory doda nam wszystkie skile na P , konia , range i bedzie mozna za pomoca niego sie teleportowac w rozne miejsca. Oraz przemianiac w potwory

SS pierscienia:

pierscien.png

GM MODE

Off

Rekrutacja GM

Off

* Osoby ktore beda sie pytac czy dam GMa beda automatycznie usuwane z sieci . Jesli wystapi to w grze - BAN .

EKIPA GM

[GA] Nitro

Opublikowano

Zapowiada sie naprawde fajny zaraz sprawdze i dam EDIT !!

Server Do DUPY [ SORY ZA WULGARNE SŁOWO]

GA to LAMUSSS !!!!

NIe ma BUGU na kase !!

Masz 1kkk na start

a kd za 200kk

zalosne

po 5 kd nie masz kasy a bony po 50kk ;////

PIERDOLE TAKIEGO 4FUNA !!!

cooltext465584228.gif

ZOSTANE GM PISAC NA GG 6057994

POMOGE W ZALOZENIU FORUM / SERVA !!

DAJ MINUSA ( --- ) a dostaniesz (+++)

Opublikowano

No fajnie fajnie leci +

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

serwer lipa ,lagi są ,na start 66lvl a stal+9 jest od 70 ,nie mogłem założyc hwanga na ninji na 83 lvlu ,na poczatek jest 1kkk a kd sa po 200kk

Opublikowano

Co ja dopowiem ? GA lata na DMG HACKU. Tyle nie polecam, nie da się z takim grać , Co chwile bije z tym swoim dmg bo inaczej nikogo zabić nie umie buahha.

Opublikowano

Wiec tak po pierwsze . Ustawialem sklepy , kolesia do epikow itp. A gracz Lux wszystkich na wolnym zabijal (UP) Potem wyzywal na Hamachi ma kazdej sieci . Jest on zalosny . Mow co chcesz ale wystarczajaco sie popisales na serwerze , i tam o tobie opinia pozostala .

Pozdrawiam reszte , dobrze sie bawimy

Opublikowano

3noc ? nie ma dmg hacka ? buahaha Sory za ten post ale muszę to napisać

Mentalem dostałem 6x uderzenie miecza w sekunde, gdy biłem na wolnym podszedł i walnął mi duchowe uderzenie też kilka razy i jak mi jeszcze powiesz , że to są bony że on tak szybko używa skilli to Cie kolego mogę wyśmiać.

Opublikowano

Naprawde macie ciekawe problemy . Na poczatku 70lvl dostaje kazdy , potem jezeli zrobi sobie epika to 80lvl . Kase daje zawsze jak ktos do mnie pisze , ciaglem 15-20osob na serwie bardzo zadowolonych .

pozdrawian wszystkich i dziekuje za wszytkie opinie . A pana wyzywajacego o DMG Hacka (ktory jest zabroniony) zbanowalem .

PS Pk mode tez jest zabronione .

Opublikowano

@up.

To siebie też zbanuj za DMG hacka gdyż też jest on zabroniony ... ( chyba , że u Ciebie można używać dmg ) To co to za serwer , że pk mode jest zabronione ?

Wiem, pewnie dostane następne kilka % ale chciałem tylko to napisać

Opublikowano

ziomek jak stawiasz serwer to prosze na jakiejs lepszej maszynie bo na tym co masz to wielka lipa ... i pownienes dodac jeszccze od ktorej do ktorej bedzie serwer on ...

Opublikowano

Ty zacznij grac na czyms lepszym a nie 64ramu i 128kb/s internet . Gra 30osob na okraglo i nikt nie narzeka . Ja ci grac nie karze . Pozdrawiam

PS Za wulgaryzmy jet ban na stale ,

Edit:

Up

Zalosne to bylo twoej zachowanie na serwerze . Wulgaryzmow nie toleruje , mam screena moge dodac jak sie zachowujesz .

Opublikowano

@UP

Jestes jedyna osoba zbanowana . Przeklenstwa i wulgaryzmy , ponadto pozniej wchodzil i bugowal serwer yangami . Nie polecam takich pajacy .

My sie dobrze bawimy . Podzielilismy sie na 2gildie i wojenki gildi mamy .

Opublikowano

@UP

A gdzie jest napisane ze musze to robic w generatorze tematow? Moj temat jest orginalny a nie taki sam jak inne . Z glupimi textami ze ejst najlepszy itp . A to ludzie mowia co jest dobre a nie generator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...