Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kierownica Do Komputera.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem.. Nie dawno kupilem gre Burnout Paradise wszystko ladnie smiga, i pozyczylmem kierownica do gier, Logitech. Chcialbym sobie nia pojezdzic, ale nie wiem co zrobic by dzialala w grze.

LoL . ?

Opublikowano

Sprawdź w ustawieniach gry czy masz wybrane sterowanie kierownicą. Jak wybierzesz a dalej nie będzie chodziła to zainstaluj sterowniki od kierownicy. A jak to nie pomoże to nie wiem

Opublikowano

Wlasnie w grze byly znalezione urzadzenia i tylko klawiatura, jak wspomnialem pozyczylem kierownice, nie dodalem ,ze nie mam do niej sterownikow. Tzn. jak podlaczylem system sam znalazl jakies sterowniki i po chwili byl komunikat o poprawnym instalowaniu kierownicy. Nie mam rowniez zasilacza czy bez tego ani rusz?.

LoL . ?

Opublikowano

@UP.. rozumiem moze taki problem to nie problem, ale nie dla mnie. Wiem, lubisz ponizac ludzi nabijac posty, wyrobiles sobie opinie, ja do Ciebie nic nie mam, ale po co piszesz takie posty? Jak juz piszesz pomoz, moze jestem glupi bo zakladam taki temat nie miejac zasilacza, ale wole sie upewni. Na google szukalem, nic nie znalazlem. Pozdrawiam Cie nie serdecznie.

@2UP Logitech WingMan Formula Force GP. Poszukalbym, ale nie mam czasu zbytnio ; x.

LoL . ?

Opublikowano

Chcialbym sobie nia pojezdzic

Zamontuj kolka i usiadz na niej :D

@Topic

Tak sie sklada ze mialem tkaa sama kierownice hehe

tu masz stery:

http://www.wingmanteam.com/latest_software/latest_soft_main.htm (chyba to nizej, Logitech® Gaming Software 5.02)

W tych sterownikach kalibrujesz kierownice i zapisujesz, nastepni ustawiasz w grze na kiere, i ustawiasz opcje przyciskow.

everythingfou - sprawdź to.