Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Left4Dead Pytanie !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcę rozpocząc moją (kariere) w l4d Wszyscy ludzie mowia ze to fajna gra ale mam pytanie do Tych (PrO) :

-Czy gra tam duzo polaków?

-Czy Są serwery czy coś w tym stylu ?.....

Dziekuje :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

-Czy gra tam duzo polaków? - Troche ich jest ;P (Chcesz, ze mna pograc to *[b.Z]Demonical[PL] albo *[bZ]Demonical[PL] jak nie to daj swoj nick

-Czy Są serwery czy coś w tym stylu ? - Są ale gdy chcesz miec swoj placisz 20-30 zł miesiecznie

Opublikowano

-Czy gra tam duzo polaków? - Troche ich jest ;P (Chcesz, ze mna pograc to *[b.Z]Demonical[PL] albo *[bZ]Demonical[PL] jak nie to daj swoj nick-Czy Są serwery czy coś w tym stylu ? - Są ale gdy chcesz miec swoj placisz 20-30 zł miesiecznie

-No moge zagrac z tobą ^_^

-No bo wlasnie myslalem o zakupie ^_^!...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A ja mam inne pytanie (troche noobskie ale zmieniałem kompa a klucz steam mi się zgubił) czy można grać nonsteam przez neta ;p ?

Opublikowano

niemożna, ale jak już powiązałeś Twój klucz l4d z Twoim kontem steam to możesz sobie legalnie ściągnąć gre z serwisu Steam ;)

@WpSuraBm polecam raczej left 4 dead 2, więcej opcji, możliwości, ciut lepsze od podstawki (posiadam obie) ^^

Opublikowano

nom L4D jest dobre ale L4D2 jest epickie xD broń biała, trudniej, jedyny minus l4d2 to brak starych postaci z którymi się zżyłem ^.^

Opublikowano

w większość gier na Steam można grać ... ale co z tego że nie masz nowych patchów które sprawiają że gra robi się coraz ciekawsza;)

• 4 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...