Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie Gracie?

Gdzie gracie?  

27 użytkowników zagłosowało

1. 1. Gdzie gracie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawy jestem kto z was gra na globalu a kto na privie. Ja gram na globalu, serwer "Chamber of Aspects". Według mnie ktoś kto mówi, że szkoda kasy na grę jest śmieszny. W końcu to złotówka dziennie, można sobie odpuścić loda czy coś w zamian za grę. Poza tym, na takiego Wowa nie jest szkoda kasy, tyle jest w nim możliwości, że miażdży wszystkie inne Metiny itp. Tak samo śmieszą mnie ludzie którzy porównują jakieś gówniane Metinowate gry do Wowa. Sam zastanawiam się co tam takiego podobnego. Tak samo z grafiką. Spotkałem się z ludźmi którzy mówili, że nie będą grali w Wowa bo ma gównianą grafikę. Dla porównania taki Silkroad spokojnie mi odpali na full detalach, a Wow? Maksymalne to jakieś 25fpsów. Trzeba multisampling zmienić na x4 i wyłączyć cienie, żeby komfortowo dało się grać, chociaż w mieście FPSy czasem trochę spadają. Wow na full wygląda po prostu świetnie, więc takiej gatki też nie rozumiem. A co do privów to uważam, że nie ma na nich po co grać. Między globalem a privem jest przezajebista różnica. Grając na privach nie słyszałeś o większości instach. Instancje są świetnie dopracowane, a co na privach? Zostawię to bez komentarza. Dzięki za przeczytanie moich wypocin, może trochę rozminąłem się z tematem topicu, ale przynajmniej to z siebie wyrzuciłem.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Global EU:

The Venture Co.

- 80 rogue.

- 80 druid bala.

- 80 paladin retri.

- 73 death knight.

Chromaggus.

- 80 hunter.

- 64 warrior tank.

nie wyobrażam sobie gry na privach, grałem we wszystkie znane gry mmo, ale wow i tak góruje :)

co do opłacania, w mojej sytuacji na 80 lvlu, przez miesiąc na bocie uzbiera się tyle golda, że mogę opłacić ze spokojem pół roku abonamentu :D

oczekuje ze zniecierpliwienie Cataclysmu :P

co do bicia bosów na privach, lich kinga może ujebać zwykły 10 latek, 0 taktyki, bicie na pałe w miejscu, wciskanie 123

Opublikowano

A jest sens stawiania takiego bota? Jeśli się bana złapie to troszkę szkoda kasy na prepaida. Ile taki ban trwa? Możesz mnie wtajemniczyć w botterstwo? :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Sens jest, bot na gathering daje mi 3-4k golda dziennie, na leveling zrobiłem 80 palka w niecałe 6 dni. 2 pierwsze bany są na 72h, potem jest permanent. Bot jest płatny, w podczepionych jest temat.

Opublikowano

Tak sobie myślę, cze nie kupić by tego bota na swojego noobchara 57 Rogue. Tylko, że z kasą u mnie kiepsko i się zastanawiam nad grą APB a tym botem. Jednak kasa z bota powinna mi się zwrócić w kilka dni jeśli mówisz prawdę. Hmm, rozumiem, że bot łączy się jakoś ze swoim serwerem i nie da się go spiracić? xD

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

To zbiorę kasę za tydzień z uploadu na Sharingmatrix i kupię sobie tego bota. Wyczytałem w regulaminie, że nie można publicznie numeru GG podawać. Możesz mi go wysłać na PW? Napiszę jeśli będę potrzebował z nim pomocy.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Grałem na globalu, ale zrobił się zbyt czasochłonny i przestałem ;). Usunąłem w ogóle, żeby nigdy nie powrócić, czuje, że za dużo czasu na niego straciłem :D. Ale jeżeli miałbym wrócić do WoWa to napewno glob, tylko i wyłącznie. Co do zarabiania kasy to polecam Ci mój poradnik, zaje***cie się sprawdzał swojego czasu, dawało się zarobić dziennie i po 10k, jeżeli było jak kupić materiały :) (średnio 8k pre paid ;P)

http://www.mpcforum.pl/topic/139457-farma-kaski-p/page__p__915669__fromsearch__1entry915669

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

Priv Night Watch, dopiero wracam do wowa po przerwie, lvl 80 war. i lvl 70 dk.

Co do posta autora tematu: Nie każdemu starzy dają nawet tą złotówkę dziennie, pozatym trzeba zainwestować w orginał, albo zdobyć cd key, a to już jest wydatek.

co do bicia bosów na privach, lich kinga może ujebać zwykły 10 latek, 0 taktyki, bicie na pałe w miejscu, wciskanie 123

Ogólnie nieoskryptowane bosy są przeważnie na serwerach pvp, lub fun serwerach. Na żadnym priv serwerze na jakim grałem nie znalazłem bosa nieoskryptowanego, i wszystkie miały tyle samo hp co na globku. Nawet robiłem kiedyś ZA z gildią(jeszcze na tbc) gdzie bossy waliły 150% dmg z globka , to był hardcore.

Opublikowano

No raczej wątpię żeby na privie wszystkie skille LK były najbardziej oskryptowany boss w grze zajebiście trudny ;>. Chciałbym zobaczyć filmik z priva z ubijania LK.

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

przynajmniej 200zl trzeba wydac na gre czyli

World of Warcraft

World of Warcraft-The Burning Crusade

World of Warcraft-Wrath of The Lich King

no a pozniej placic 50 zl co miesiac

userbar.png

Opublikowano

50zł na miesiąc? Około 75zł za 2 miesiące. Ale i tak lepszy global od privów. Co chwila nowe patche, 0 bugów, profesjonalne wsparcie klienta itp.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tylko Global

Steamwheedle cartel

Rusro

Status: Offline

Serwer: Artemida

Nick: __Паул__

Guild: Выбран

Build: Wizz/Cler

Lvl: 92

Opublikowano

mikey: nie wszystko jest oskryptowane, ale co nie oskryptowane to zamknięte i dev team pracuje nad skryptami, i wprowadza jak 100% oskryptowane zgodnie z globalem.

Opublikowano

przynajmniej 200zl trzeba wydac na gre czyli

World of Warcraft

World of Warcraft-The Burning Crusade

World of Warcraft-Wrath of The Lich King

no a pozniej placic 50 zl co miesiac

PrePaid 60dni około 77.90 PLN

WoW Clasic około 28.00 PLN

WoW TBC około 28.00 PLN

WoW Wotlk około 68.00 PLN

+ Cataclysm narazie PreOder około 119.90 PLN

=same gry: 244 PLN(z cataclysmem),