Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Yang Za Sms ?

TraKtOr2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moje Pytanie Szukałem i znaleźć nie moge :/

Czy Istnieje Jakaś Strona Która Handluje Yangami za Sms??

Chodzi mi o to że Moge kupywac Yangi Przelewem ale Starzy Mają własną Firme i telefon w Orange I mają 500zl do wygadania miesiecznie z tego przepada 200zl Miesiecznie ... Wydaje Tą Kase na SM ale teraz Potrzebuje Akurat Yang

P.S jak coś to s15 (Eteor)

Z góry Dziękuje

Nagradzam 5 i + :) Za podanie Takiej strony lub Kontaktu Do Takiego sprzedawcy Który sprzedaje Yang Sms :)

Oczywiście interesują Mnie Prawdziwe Oferty. Żadnej Ściemy

Opublikowano

Takiego czegos napewno nie ma. Jedyna opcja to kupowanie yang za sms od ludzi w grze, czasami sa takie oferty, ale nie ma pewnosci czy ktoś Cie nie oszuka..

Jeśli Ci pomogłem, daj + to nic nie kosztuje <3

piesc_ico.jpg

Opublikowano

Właśnie Wiem Ludzią Od gry Za bardzo ufać nie można ale czasem sie trafi jakiś poważny Typek

Więc jeśli ma ktoś kontakt do Zaufanego Yangsellara za smsa Bardzo Bym Prosił o podanie GG , Skype . nr.Tel Lub coś :)

Opublikowano

wątpie zeby ktoś handlował za sms.. z 11zł sms, sprzedawca ma 3zł ...

grajkownia.gif

user1f.gif

user5.gif

user2g.png

user3j.png

user4w.png

user6c.gif

Opublikowano

jeśli widzisz jakąs aukcje na allegro, gdzie sprzedają yangi

to możesz się dogadać ze sprzedawcą, iż możesz wysłać sms na SM za cenę podobną do KT

Ważne: lepiej jak cena tego sms byłaby wyższa o kilka złotych, wtedy sprzedawca jest bardziej nastawiony na taki warunek.

Opublikowano

Hehe jesli potrzebujesz yangow na Monastyr to ja ci moge zamienic np. 10kk za sms za 10 zl poniewaz uzbieralem juz sporo kasy a na tel dostaje tylko 35 na miecha;/

Opublikowano

wątpie zeby ktoś handlował za sms.. z 11zł sms, sprzedawca ma 3zł ...

No sprzedawca ma 3 zł a kupujacy 2kk

Opublikowano

Tracer dzieki ze powiedziałeś bo nie wiedzieliśmy :O.

A Yangow za sms sam szukałem i nikt nie ma :/

Proponuje szukac dalej.

Opublikowano

Dobra Dowiedziałem Się :)

Proszę Moda o zamknięcie .

Nagrodzeni + lub - (Jak ktoś Chciał) Ci co Coś wnieśli do tematu :)

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Ja nie wiem czy warto ryzykować z takimi stronami..

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

Opublikowano

@Offtop

Hehe jesli potrzebujesz yangow na Monastyr to ja ci moge zamienic np. 10kk za sms za 10 zl poniewaz uzbieralem juz sporo kasy a na tel dostaje tylko 35 na miecha;/

Tia, ehe. To ja byłbym już milionerem xD Za 40 albo 50kk SMS za 10zł na sm by się mu opłacał :D

@Toppic

Nie ma możliwości kupna Yangów przez SMS, ponieważ jak któryś UP napisał, wysyłasz im sms za 10zł oni z tego dostają dosłownie "gówno" :D

Nikomu by się nie opłacało, a tak przez przelew to masz praktycznie całą kasę :D

Jeszcze jedno, jeżeli masz, a raczej masz powyżej 13 lat i poniżej 18 :D Bo inaczej byś się o to nie pytał, to możesz zrobić sobie konto bankowe, dla młodzieży np. EasyKonto czy znaleźć jakieś inne i ewentualnie odkładać sobie kasę, przerzucać na konto i za bodajże 20 zł kupisz sobie 100kk. Dajmy na to konto w mBanku obsłużyć możesz za pomocą telefonu komórkowego :D Dokonywać przelewów itp.

Ale lepiej nie wprowadzaj się w takie uzależnienie i nie kupuj za kasę yang, bo wg. mnie lepiej pójść sobie na piwko z kolegami i być realistą, a nie wydawać i marnować kasę na gry online, bo to prowadzi do nałogu xD.

To wszystko ;p

@Edit 2x UP nie wiem czy Ci wierzyć, masz zaledwie 2 posty xD A z resztą Yang i tak jakoś drogo... 10zl z 5kk.. śmiechu warte o.O na Allegro kupi sobie gościu 100kk za 23zł, a później będzie sprzedawał drożej :D Typowe cwaniactwo Polaka xD Ale co prawda gościu ma i tak mniej kasy z tego, ale zysk z tego aczkolwiek czerpie :P

@Edit2

handlowanie yangami za realne pieniadze jest nielegalne mozna dostac bana...

o.O A czym specjalizuje się nasze forum ?? o.O MPC (Multi Player Cheats) :D Raczej za wszystko co tu wyczyniamy można zazwyczaj dostać bana :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...