Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Netrox Kalonline Priv!

marcin187

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie spam.

A server FAKE. Nie da rady na wyjście thiefa jeszcze nie dali rady shakować DB. I Też prędko nie dają..:P

.

Opublikowano

Ee Crypton a co ma DB do thiefa?:D

Problemem jest tu oczywiście emulator kala, na dzień dzisiejszy wszystkie serwery "chodzą" na tym samym starym emulatorze i nie ma szans na dodanie do niego thiefa.

Takie małe info BakaBug wrócił pod nickiem KoKuToru i tworzą emulator (co z tego będzie nie wiem, ale polecam się zainteresować projektem KaSahto). Jeśli im się pisanie emu nie znudzi jest szansa na 1st priwa z thiefem.

sign.png
Opublikowano

Thief nie pojawi sie na privach, bo gdyby tak sie stalo to ta gra updanie do reszty

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

Thief nie pojawi sie na privach, bo gdyby tak sie stalo to ta gra updanie do reszty

nie upadła by tylko zroboli by znów nowa klase:)

.

Opublikowano

Jak by zrobili nowa klase ... To polowa graczy by sprzedala postacie a druga przestala by grac.. i kal by poszedl na dno...

Przeciez oni theifa zbalansowac nie umia thief 61 lvl napierdala lepiej niz cale party 65 lvli co by bylo jak by dodali nowa postac..

Opublikowano
nie upadła by tylko zroboli by znów nowa klase:)

Tak, tak, to prawie tak smieszne jak reszta twoich postow na kal.pl i mpc & shouty na privach & flame przy kolanie jak jeszcze gralem

Przeciez oni theifa zbalansowac nie umia thief 61 lvl napierdala lepiej niz cale party 65 lvli co by bylo jak by dodali nowa postac..

I co z tego? Na 3rd jobie IS ssie pale&lize jaja

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

/offtop

kiedys na kal.com byla informacja zeby nie dawac hasel typu: "haha123"

bo az trdno uwierzyc, zeby tylko Tobie haxowali konto na globie po rejestracji na privach, bo jestem pewien, iz moje konto swego czasu bylo warte 10x tyle co Twoje a gralem na wielu privach i nikt mi nigdy nic nie zrobil z kontem

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

Btw jaki debil daje takie same passy na global i na privie to jest kompletne debilstwo ...

A pozniej placza ze ich hackuja jak daja na jakis privach swoje passy z globa-.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...