Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dwie Gry Mmo-Lotnicze Ale Którą Wybrać?

5 użytkowników zagłosowało

1. 1. Któr? z ni?ej wymienionych gr? uwa?asz za lepsz?, godn? uwagi?

• ACE Online
      4
    • Heroes in the sky
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No więc interesuje mnie gra ACE Online - ace.subagames.com oraz Heroes in the sky - his.gamescampus.com i teraz pytanie do Was, tych którzy grali w którąś z tych gier która gra jest bardziej realistyczna, wciągająca i powiedzmy bardziej darmowa(?) - gra w której znacznie przeważają "płacący" nie ma sensu.

Wypiszcie plusy i minusy w/w gier.

@Ermo Nie chodziło mi o to co widzisz na filmikach/ss w podanych grach, tylko jakie są odczucia Tych co w którąś z tych gier grali... ludzie litości.

a wiesz co ja CI radze - ściągnij oby dwie

Zrobiłbym to i nie pisał bym tego tematu gdybym miał ochotę na ściąganie obydwu, nie mogę wysłuchać najpierw opinii innych?

Opublikowano

ACE Online- jest grą fantazyjną taką nowoczesną dużo fantazji jest. Za dużo się tam dzieje, ale grafika jest O.K

Heroes in the sky- przypomina mi 2 wojnę światową, stare samoloty itp. :rolleyes:

Według mnie powinieneś napisać co lubisz, nowoczesne bronie czy też historyczne :D Jeżeli lubisz dobrą grafikę, gdzie dużo się dzieje to polecam ACE Online.

@Edit

Sam sobie zagram w ACE Online :)

@Edit 2

ACE Online zajmuje 1.2 Gb a Heroes In The Sky 740 Mb, więc widać która gra ma większe wymagania xD

a42612f26.gif

Opublikowano

Ja gralem niedawno (jakiś miesiąc temu) w Heroes in The sky.Mialem trochę za duże lagi.Przy misji Boming Warsaw nie moglem nic zrobic...Moze wina neta lub kompa?.Trochę rzeczy w IS jest.Ogólnie klimaty 2 Wojny Światowej

A odczucia? Calkiem dobra grafika jak na mojego kompa,mojego samolotu praktycznie nie widzialem.

Misje można robić w 5.PvP w 10.

Są 2 strony:Oś(Axis) i Alianci (nie znam nazwy po angielsku)

GG:5542533

Bez jakichkolwiek danych,proszę nie pisać w sprawie pomocy...

Opublikowano
ACE Online- jest grą fantazyjną taką nowoczesną dużo fantazji jest. Za dużo się tam dzieje, ale grafika jest O.K

Czy tylko mi się tak zdaje, czy te zdanie jest bez sensu...

Tak jak ktoś powiedział, ściągnij obydwie i zobacz która bardziej Ci się spodoba. Albo kup sobie HAWX'a i tak pograj przez multiplayer, super gierka.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak