Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co to jest auto it i jak w nim zrobić hack ???? czy czeba coś pobrać czy można w notatniku ??? nie wiem nic o tym a chciałbym zrobić fish bota do gry metin2 :D pomocy daje +

Jestem dyslektykiem !!!

metin2_logo.jpg

Opublikowano

1. Naucz sie ortografii i zamiast grac w metina poczytaj jakies ksiazki

2. Sa do tego gotowe boty

]Wiem Wiem ucze się ortografi (choć mam 14lat) ale musze się uczyć bo nie miło mi jak mnie wszyscy wyzywają że nie umiem ortografi a że mam dyslekcje to nie moja wina to choroba ! wiesz jak mi smutno gdy sie ze mnie smieją  wy tego nei rozumiecie ?? ja jestem chory !!!A i dodam że przeczytałem wszystkie 7 części Harry Potter niektóre mają nawet po 800 stron a i tak to nic nie dało dalej nie umiem ortografi

Jestem dyslektykiem !!!

metin2_logo.jpg

Opublikowano

to się zdecyduj dziecko na co w końcu jesteś chory; czy dysekcja, czy dysortografia, i nie drzyj tu pyska zasłaniając się chorobą bo to nie szkoła i nikt nie będzie po głowie głaskał ani się śmiał bo mu to wszystko jedno jaką masz chorobę

jak chcesz coś zrobić to najpierw musisz poczytać czego niestety nie potrafisz (wybacz jesteś chory jak piszesz) bo tu trochę więcej jest niż ilość wszystkich stron w jakimś tam Harrym Potterze

forum też przeglądnąć się nie chce, bo ja widzę już kilka tematów o fishbotach nawet na pierwszej stronie działu autoit

Firefox na słownik poprawnej pisowni, ma możliwość poprawiania błędów i to forum idealnie obsługuje w czasie pisania

ja mam dysgrafie i nie narzekam , nie widać jak krzywo pisze ? :)

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

styknie firefox lub chrome

W operze także jest słownik.

Podczepiam się do tematu:

Jakiś czas temu chciałem coś w tym języku napisać, ale nie ogarniam niektórych używanych tutaj słów. Mogę prosić o wyjaśnienie?

To jest ukryta treść, proszę

Wyciągnąłem to z tutka. Moje pytanie brzmi: gdzie mam wpisywać wartości?

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...