Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Poprawna Nazwa Honkong_List

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Mam pytanie i prosze o jak najszybsza odpowiedz ... niechcacy zmienilem nazwe honkong_list i nie wiem teraz na jaka zmienic spowrotem bo jak w VPc wpisuje sh make to pokazuje sie : honkong_list is missing . jak to sie nazywa? honkong_list , honkong_list.txt prosze o dokladna nazwe i format tego pliku ;// Nagrodze ++++ ;]

gaaran.gif

Master of Client modding

^^

"Dopóki nie skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

Stanisław Lem

Opublikowano

Samo

To jest ukryta treść, proszę

Mozesz tez edytowac plik make z fodleru questow i tam zmienic nazwe z hongkong na np broneq_list

Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders.

Opublikowano

Samo

To jest ukryta treść, proszę

Mozesz tez edytowac plik make z fodleru questow i tam zmienic nazwe z hongkong na np broneq_list

dzieki jestes wielki :D +

@EDIT mógby ktos mi wyslac plik qc z folderu quest , poniewaz mi sie zepsul i 3 questy mi nie dzialaja :P bardzo prosze o szybka odpowiedz i pomoc ... bede wdzieczny gdy ktos wrzuci ten plik na upload i da mi linka :)

@EDIT2 podejrzewam to poniewaz przy sh make na samym koncu ladowania pojawia sie 3 razy segmentation ... core dump ...

gaaran.gif

Master of Client modding

^^

"Dopóki nie skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

Stanisław Lem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...