Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

AREA 51(wg. Wikipedii)

Strefa 51 (ang. Area 51, Dreamland ang. "Kraina marzeń" lub "Kraina snów", bądź Groom Lake, oficjalna nazwa: Air Force Flight Test Center, Detachment 3) - amerykańska baza wojskowa, zbudowana w roku 1955. Znajduje się w zachodniej części hrabstwa Lincoln na południu stanu Nevada, w Strefie Sił Powietrznych Nellis.

Wszystko wygląda składnie i nie widac w tym nic podejrzanego,baza wojskowa jak kazda inna.?

Istnieje wiele spekulacji i dowodów na ten temat ze prawda jest inna.

"Najpopularniejsze teorie spiskowe związane ze Strefą 51 dotyczą przetrzymywania i badania pozaziemskich form życia pochodzących z obiektu, który rzekomo rozbił się w 1947 roku w pobliżu Roswell stanu Nowy Meksyk. Częste są również spekulacje o samolocie hipersonicznym o nazwie Aurora, osiągającym kilkakrotną prędkość dźwięku. Oprócz tego twierdzono, że odbywają się tam badania poświęcone nowoczesnym broniom energetycznym, kontroli pogody, podróżom w czasie."

Przeszukujac youtube znalazłem interesujacy film o tej tematyce

To jest ukryta treść, proszę

Internet pęka w szwach od natłoku plotek,legend,o zjawiskach paranormalnych wystepujacych tam

A wy co o tym sadzicie ?

Dać minusa za pomoc,nie zaszkodzi ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

nie wierze w duchy , olbrzymy , ufo itd . ale nie moge niczemu zaprzeczyć gdyż nie posiadam żadnych dowodów obalających te teorie ;) ale lubie sobie czasem zapuścić z dziewczyną horror , albo jakiś programik o zjawiskach paranormalnych xD

Opublikowano

Szczerze mówiąc to trudne pytanie.Na temat Area 51 uważam że może tam być coś co zmieniło by nasze patrzenie na świat.

Zdecydowanie wierze w obce formy życia nasza planeta to tylko małe ziarenko leżące gdzieś na wszechświecie więc na jakiejś planetce musi być życie ^^

Opublikowano

Szczerze mówiąc to trudne pytanie.Na temat Area 51 uważam że może tam być coś co zmieniło by nasze patrzenie na świat.

Zdecydowanie wieże w obce formy życia nasza planeta to tylko małe ziarenko leżące gdzieś na wszechświecie więc na jakiejś planetce musi być życie ^^

wieRZe bo wiaRa, 2 kl. podstawowki

Opublikowano

nie wierze w duchy , olbrzymy , ufo itd . ale nie moge niczemu zaprzeczyć gdyż nie posiadam żadnych dowodów obalających te teorie ;) ale lubie sobie czasem zapuścić z dziewczyną horror , albo jakiś programik o zjawiskach paranormalnych xD

Ja właśnie nie lubie puszczać horrorów z dziewczyną , bo sie bardziej od niej boje :D

a co do tego ufo , to może i prawda ale jakoś gówno mnie to obchodzi

Opublikowano

@ paryfek

Dziękuje za poprawę.Błędy się zdarzają.Staram się pisać poprawnie niestety tym razem się nie udało ;)

A następnym razem nie spamuj tylko żeby mnie poprawić wystarczyłoby gdybyś napisał na PW ^^

Zamiast spamować napisałbyś coś na temat ^^

Opublikowano

Giganty istniały podobno. Znaleźli olbrzymie kości w kształcie ludzi. Sądzę, że istnieją 'UFO' podobno na Marsie była woda i, że coś tam żyło. Więc dlaczego nie wierzyć w 'UFO'?

Opublikowano

Ja sam nie wiem co myśleć :) Ale czy wy na prawdę myślicie że "Formy życia" żyjące na innych planetach to tylko tacy jak na tym filmiku? Sami z wielkimi gałami i zieloni? Może gdzieś istnieje życie na innej planecie oraz są podobni do nas. . .

Opublikowano

Jeśli istnieją, to nie wiemy jak to wygląda, a na pewno nie tak jak uważamy.

Strefa 51 - skoro chcą żeby była tajna to niech taką pozostanie, wolę nie wiedzieć co tam robią bo to tylko zbyteczne, media od razu by wyolbrzymiały sprawę i tyle.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

ja tam wierze w Ufo itp bo nie jesteśmy sami w wszechświecie są inne planety inne galaktyki wedlog mnie nie jesteśmy sami :)

hehehasg.png

Sygna by SilverWolf avek by CreatiVe1

Nie bądź pokemon daj - to tylko 3 sek.twojego życia :)