Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiec panowie wlasnie zdecydowalem sie na sorca wyszedlem z rooka wbilem 9 lvl i nie wiem jak zarobic na zycie na mainie.

Znacie jakis dobry sposob na zarobek ? Aktualnie jestem na trollach pod Ab'Dendriel.

A wiec czekam na dobre pomysly oczywiscie nie zapomne o nagrodzie ;)

Opublikowano

Czy Ty w ogóle ogarniasz tibię ?

Na trollach pod ab nie opłaca się chodzić bo zawsze dużo tam ludzi. Ja na refugii wyciskałem 1.5k/godz.

Wbij 12 lvl i idź na roty w jakieś ustronne miejsce. Wystarczy że ustawisz exurę w healingu i bez problemu w jedną noc wyjdziesz z kilkoma lvl więcej i nie małym stanem konta.

lolheadz.png
Opublikowano

Dziekuje za jakze pomocne slowa.

Nie, nie ogarniam jestem newbie jezeli wiesz co to znaczy.

Opublikowano

Wiem.

Wiele jeszcze zależy od tego na jakim świecie grasz. Jeżeli jest to non-pvp to jest kilka super spotów które każdy Ci poleci , a np. na pvp bocić nie ma sensu... no , chyba że jest się samobójcą.

lolheadz.png
Opublikowano

Gram na Non-PvP Honera.

Wbije 12 lvl bo znalazlem fajne waypointy w carlin na bugach.

A i moglbys mi podac te 'super spoty' ?

Opublikowano

Sorc ? Idź na gobliny pod mountain na pewno wiesz gdzie jeżeli jestes w Ab 2 opcja to dwarfy koło kazo sredni zarobek ale ja tam w 1 dzien z 13 do 19 dojechałem : )

Opublikowano

Proponuje zbierać kamienie na goblinach i posiedzieć tam do 20 lvla, potem na luzie można robić lootbagi na zamku ab bądź dwarfach.

Jeżeli pomogłem daj +

MPC FORUM RULEZ

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...