Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Jak Najłatwiej Zrobić Bojowca I Bez Kosztów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was jeżeli chcemy zrobić bojowca musimy posiadać:

-jakieś itemy z kilka kk warte

-kase conajmniej 1kk

-Ludzi (zaraz do tego przejdziemy)

-10 lvl konia:D

1.Gdy już mamy 10 lvl konia to piszemy na ogólu ze szukamy ludzi na bojowca 40+ płacimy każdemu 1kk po misjj m2 ch2 np.

2.Gdy juz mamy kilku ludzi a mówia że nie damy dajemy handel i pokazujemy itemy i 1kk ze mamy ,a ze gdyby chcieli to dajemy jakiś item

3.Gdy już mamy ludzi którzy uwierzyli nam czyli z 5 albo 6 osób zaczynamy bojowca robić przydzielamy ludzią gdzie mają walić

np. 3 w oazie 3 poza oaza

4.Dobra oni pojechali i zaczołem jedziesz na pustynie walisz luczniki tak jak w misjj

5. Po pewnym czasie nooby zaczynają pytać o czas To mówisz im że zostało 25 minut i 90 do zabicia zależy od szybkości zabijania

6.Gdy już jesteśmy pod końcem czasu lub i końca zabicia moobów ,gdy końcem czasu mówimy że czas się skończył jeżeli zrobili ci boja

a końcem zabicia moobow czyli zostal 1 moob i 15 minut

Jeżeli ci wykonali misje przed 15 minutami ,10 ,5 mówisz że masz laga i wylogowujesz się na jakieś 10-15 minut i mówisz że miałeś laga

Opublikowano

po 1 żałosne chyba każdy mógłby tak oszukać

po 2 misje na boja sam zrobiłem

po 3 po co ich oszukiwać?? będą ci na szepcie najeżdżali i na głównym i tylko ci reputacje popsują

Opublikowano

JA jestem bogaty wole im placic

Moje Tuty :)

POLIMORFIA MEGA TUT

http://www.mpcforum.pl/topic/186542-tutmega-polimorfia-co-i-jak/

1.jpg <<< Kanal na YT Kliknij na obrazek !!!!

Opublikowano

I po co oszukiwać? Ludzie pomagają i chcą coś za to. I tak najlepiej mieć swoich ziomków, którzy pomogą ci za free i mieć z głowy.

Opublikowano

Zawsze wymagają zaliczki jakiejs +500k, a po 2, nikt sie wrobic nie da, (mało osob) zglosi Ci sie wiecej -40 lvli, niz tych +40 ,... Ja pisałem ze dam 1kk, i nikt sie nie zglosil ...^^

Opublikowano

jeju ale to jest durne... tyle razy ludzie chcą innych na to wrobić na monolicie... btw. ja mam dobrą reputację nawet na csyt2 dał mi passy do konta żebym mu zmienił skille a miał nimfe w eq to nic nie stracił .. więc ja nie będę sobie psuł repki bo mam dobrych znajomych na monolicie :) m in. RePol ale nie wiem czy dalej gra... kiedyś nawet Matej ale już poszedł do shinsoo czy tam chujnio... a pamiętam jak latał z boga kiedy miałem jeszcze 20 lvl :) a teraz w stalce :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...