Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ważne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was drodzy użytkownicy otóż ostatnim czasem zauważyłem że dzieją się w naszym dziale pewne komplikacje.. tzn. bardzo dużo użytkowników nie stosuje się do regulaminu działu warrock.

Nie wiem (lecz tak zaczynam mysleć patrząc na to co robicie) że nie wiecie iż w naszym dziale istnieją takie subfora jak Pomoc techniczna i General Discousion

Oto dowód iż takie subfora istnieją:

592a4b09c9c5e_post-48159-127989150563_thumb.jpg

Ok to teraz uświadomiłem was iż coś takiego istnieje... więc przejdźmy dalej...

Subforum o nazwie Pomoc techniczna jak sama nazwa wskazuje służy do zamieszczania tam problemów, które nas dotknęły tyczy się to problemów z grą i z hackami. Lecz nie tyczy się to playspana, nabijania reklam i credytów...

Tutaj macie link do subforum pomocy technicznej jakby ktoś nie umiał znaleźć:

To jest ukryta treść, proszę

Myślę że zapamiętacie to i więcej tematów w głównym dziale warrock nie znajdę o pomocy technicznej (czyli problemy z hackiem i warrockiem)

Iż jesteśmy przy pomocy technicznej przejdę do kolejnego absurdu który dość często jest spotykany... czyli nazwy tematów

Jak dobrze wiem (chyba nie wszyscy choć powinien każdy) w nazwie tematu powinien być napisany problem jaki nas spotkał.. czyli np "Mam czarny ekran" a nie jak to robi większość "Pomocy" lub "Problem"

16. Temat powinien w nazwie zawierać przedstawiony w nim problem. Np. "Okno logowania - nie chce łączyć", a nie: "pomocy". Za niepoprawną nazwę tematu grozi warn.

Proszę bardzo oto pkt z ogólnego regulaminu działu warrock... więc nie dziwcie się ze zostajecie co chwilę warnowani....

Na swoje potwierdzenie słów dodaję ss z działu Pomoc techniczna abyście wszyscy widzieli jak stosujecie się do egulaminu:

592a4b4b5ce77_post-48159-127989203108_thumb.jpg

Na ss zaznaczyłem również drugą sytuacje która się bardzo często powtarza piszecie dwa takie same tematy... w odstępie np 2 godzin... jak uzytkownik zaznaczony na ss

Hmm a więc oświadczam wam wszystkim wszem i wobec zgromadzonym iż nie tzreba pisać dwa razy takich samych tamatów... wystarczy raz i cierpliwie poczekać ktoś odpowie.. Tylkoe nie wy piszecie jeden po drugim napewno ktoś zauważy a później ja mam wiadomości na pw "za co dostałem warna??" No opanujcie się trochę...

A więc kończąc temat o pomocy technicznej uświadamiam was iż każdy temat od teraz związany z pomocą techniczną ma znajdować się w tamtym dziale.. wiadomo niestosowanie się do tego to później poniesiecie konsekwencje....

Jeśli zaś przez pzrypadek napiszecie już ten temat w głównym dziale warrocka to już nie piszcie drugiego tematu w pomocy technicznej.. tylko w tym temacie w swoim piwrwszym poście dopiszcie że pomyłka zaszła i chcecie aby przenieśc wasz temat do pomocy technicznej... jak tylko jakiś mod to zobaczy napewno przeniesie oczywiście bez konsekwencji...

Teraz czas na subforum General Discousion tak tak tak moi drodzy takowe subforum także istnieje.

Link do tego subforum jakby ktoś nie mógł znaleźć:

Ok link dany chyba już wszyscy wiedzą ze coś takiego jest.. teraz do rzeczy...

W dziale General Discousion piszemy tmaty o Playspan, zarabianiu kredytów, o klanach o jakiś eventach, i różne tego typu pogaduszki.

W głównym dziale warrock zakazane jest pisanie tamatów o playspan więc już uczulam wszystkich bo jest abrdzo dużo osób która łamie tan pkt z regulaminu, a oto on:

21. Każdy temat związany z Kredytami/G1/Playspan w dziale War Rock ogólnym zostanie zamknięty w trybie natychmiastowym, a jego właściciel zostanie obdarowany ostrzeżeniem, oraz warnem z blokadą pisania postów na 48h.

Teraz tematy o klanach takowe także znajdują się w głównym dziale co nie jest zbyt adekwatne do naszego regulaminu a oto on:

20. Sprawy o clanach, które nie są napisane w GD = 10 % warn.

25. Zakaz tematów na temat rekrutacji/poszukiwania klanu. To jest forum o cheatach ! Taki temat = 3 dni bana.

Jak by tego było mało są nawet dwa pkt regulaminowe mówiące o tym a Wy nadal piszecie te tematy o klanach.... w głównym dziale warrock..

Na dodatek został stworzony i przypięty specjalny temat o klanach w dziale General Discousion w którym to temacie można szukać klanu bądź ludiz do klanu

Link do tego tematu tutaj:

Prosze bardzo toto i temat z klanami więc jakbyście mogli to o klanach pisać tam.......

Hmm jaka narazie to wszystko... jak coś jeszcze będzie to dorzucę do tematu... uczulam już wszystkich że ostatnio biorę się do pracy i ogarniam cały dział...

Wasz mod RMCF1902

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Spoko

Dam + Dam - Dam 5 Dam Co Chcesz Jeżeli ty to mi dasz to co ja Chce :) Róże na górze Fiołki na dole a mi się nie chce o ja pierdole !

Opublikowano

@JDragon to się w jednym z nich piszę żeby usunąć.

@Topic RMCF podklej bo w tym spamie to zaraz zniknie.

1365881062-U68160.png

Opublikowano

No dokładnie tak jest jak napisałeś, nic dodac nic ując,

Co chwile ten sam temat.. praktycznie ten sam problem.. ktory byl juz walkowany x razy,

Czemu sie nie laczy, czemu update nie idzie.. Czy zarobisz mi pkt playspan,. jak to sie robi.. idiotyzm ! etc .

Wyszukiwarka nie boli..

Ale dziecko neo woli zalozyc nowy temat , bo mu sie nie chce , !

Nie ma nic bardziej idiotycznego, syf syf i jeszcze raz syf.

Opublikowano

i tak to nic nie pomoże robiłem dużo takich tematów i nic :) jedynym rozwiązaniem jest przenoszenie tematów :)

spoko może trochę ;podziała...

bo ostatnio to wariują..RMCF1902

Opublikowano

ej Wrrr co z tego ze przypiete jak dzieci i tak tego nie zauważa ja bym wyslal masowa wiadomosć PW z linkiem do tematu

Opublikowano

Bardzo dobry temat! Proponuję warnować 10% za napisanie tematu, który powinien być w GD, a jest po prostu w dziale Warrock.

Opublikowano

Spoko ;)

Dam + Dam - Dam 5 Dam Co Chcesz Jeżeli ty to mi dasz to co ja Chce :) Róże na górze Fiołki na dole a mi się nie chce o ja pierdole !

Opublikowano

No i takie cos jest wazne choc i tak sadze ze moze 1% tematow bedzie mniej bo i tak 95% nowych nieczyta regulaminu tylko sie rejerstruje i pisze to co ma w danej chwili na jezyku ...taka juz rola forum od tego sa madrzy ludzi i moderatorzy zeby ogarniac poj*bów ,dzieci neo i tych co nieumieja czytac :D

Opublikowano

Ludzie nie piszą w forum GD-General Discusion* ponieważ mało osób tam zagląda,w forum WarRock jest większa oglądalność :)

Dlatego.

zbyt duża sygnatura

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...