Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie ! dziś chciałbym przedstawić buga który sam znalazłem !!! Będziemy potrzebować : 1. Eeasy metin2 beta z wgranym dh,ghost mode,i warp2. pierscień expa (na 7 dni niewiem czy na 15,30 dni to zadziała :D) kosztuje on tylko 60sm czyli 23zł3.i postac (ja miałem sure wp 15lvl nie wiem czy na innych postaciach i lvl to zadziała^^)Teraz jak mamy już uruchomiony pierścień włanczamy metka i logujemy się na postać potem chodzimy przez poltar od m1 do m2 tak w kułko pare razy zaczymujemy się i expimy 1 kulko w m2 na zaprysach potem od nowa chodzimy i zatrzymujemy się w m1 i expimy 1 kulko na niedzwiedziach (cały czas te kulka expimy na exp bocie!!) i puźniej wbijamy ostatnie kulko czyli 4 na niedzwiedziach w m1 i gdy wbijemy nastepny lvl"16lvl" w (pierścień expa daje 50% pd)   a w lewym górnym rogu jak weźmiemy strzałką na ten niebieski kwadracik pojawi się nam że mamy 100%pd od pierścienia UWAGA 3 kulko na 15lvl (wychodzi na zaprysach w m2) expimy my sami nie bot i mamy bug tteraz pierścień daje nam 100%pd a przed tem dawał nam 50%pd !!! licze na + w razie pytań pw ! NIE KOPIOWAĆ!! poradnik by BossMetin2

Jestem dyslektykiem !!!

metin2_logo.jpg

Opublikowano

weź dziecko ogranij sie

naucz sie pisać i wtedy dawaj Twoje "TUTy" hahah

"Łatwiej zakochać się, nie kochając, niż odkochać, kiedy się kocha."

— François de La Rochefoucauld

Opublikowano

to ty masz tylko takiego buga, ja miałem np 2 pierścienie expa 1 mial tam 23h.59min drugi zas 23h.58min. a exp i tak lecial tylko 50%

Opublikowano

Dzięki , na pewno sprawdzę , ale na przyszłość pisz mniej chaotycznie ; ]

Opublikowano

weź dziecko ogranij sie

naucz sie pisać i wtedy dawaj Twoje "TUTy" hahah

To ty się ogarnij jestem dyslektykiem jak nie wiesz co to jest to nie pisz !!!

Jestem dyslektykiem !!!

metin2_logo.jpg

Opublikowano

Zabawne ale jak coś piszesz to ci podkreśla na czerwono błąd wiec dysleksja cie nie usprawiedliwia

liczylem na barce lecz ona niemogla wygrac.

Przez kibicow ktorzy przy rzutach roznych wolnych swiecili w messiego laserami

Opublikowano

Zabawne ale jak coś piszesz  to ci podkreśla na czerwono błąd wiec dysleksja cie nie usprawiedliwia

usprawiedliwia jak się uczyłem grać na kompie to raz przestawiłem taką opcje i chyba zmieniłem na jezyk angielski i teraz jak pisze to każdy wyraz po polsku mi podkreśla a jak klikne prawym to mi się tłumaczenie na anglieski pojawia ^^

Jestem dyslektykiem !!!

metin2_logo.jpg

Opublikowano

Chyba temat był założony aby przestawić "bug" a nie "chorobę".

Ten Twój tut wątpie aby działał, zaraz sprawdzę i dam odpowiedź o ile net nie padnie. ;x

kochas.png

nicki pod jakimi gram: Rysiek, Ryszard, Rych, 666!

Opublikowano

Boss......Jeżeli chodzi o np Mozzile to i tak nic nie szkodzi. Dalej! Gdy pisze się po polsku z ustwionym angielskim i tak nic nie podkreśla. Po trzecie jeżeli chodzi ci o system to na pasku tam co masz napisane EN kliknij Pokaż pasek języka: Polski(programisty). Jeżeli zaś ustawiłeś to tylko np w Wordzie, lub innym programie to i tak niema problemu. LENISTWO!!!!

Ja też jestem dyslektykiem, wystarczy się chwilke zastanowić, lub [WERSJA DLA OSÓB ZNAJĄCYCH WIĘCEJ SŁÓW NIŻ MAMA TATA METIN KOMP|UTER]zastąpić wyraz synoniem bez pułapki ort.

Zbieram raczej +...

Jak poprawiam Cie w jakiejkolwiek dziedzinie również ort. a nie jesteś pewny swojej słuszności nie minusuj mnie do czasu aż się nie upewnisz...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...