Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Grac Tym Wojem?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo,mialem woja 70 na feniksie pro skile, ale nie mam tam eq wec zamienilam sie za postac 67 na monolit, bo mam tam eq. Ale ten 67 ma range na-(ale to najmniejszy problem)i nawet pro eq mam (riba+9 sr40, bojowy miecz+8,zelak+9, lwia+9,, srebrna+9, ebo+9)(eq od kumpla ;D)ale wydaje mi sie ze skile na 17 nie weszly i tez sa takie zalowe skile ze zal ;D ale mam tam pro eq, a na feniks nic, i sie pytam czy grac czy moze zrobic sobie nowa postac i podexpic tym 67?9bym zrobil nowa postac woja i do 50 podexpial tym 67)

beda + oraz 5

13032777318975834031.gif

Opublikowano

Ja na twoim miejscu bym od nowa zaczął i byś miał już eq pro naszykowane ;DD Skoro ci skile nie pasuja to na co czekasz??:D

Nick na serwerach Yamakasi / ProBlaster

Opublikowano

eq masz więc robisz new chara, ciśniesz nim na em2 do 37, potem tym 67 się podexpiasz, a na głównej starasz się żeby skille powchodziły na 17 , wbij sobie tym nowym tak z 55 lv , 3 m'ki będziesz miał więc bierz się za skille.

Opublikowano

Nowy char 35lvl aura i berek na m założysz ribka + jakaś zbroja 50 ataku ebo i masz metki 25 30 35 do 25 sek mozesz siedzieć na tych metkach i codziennie czytać ku a wbić 40 lvl jak skończysz zeby oddawać bo biolog w bdym najwazniejszy :)

Opublikowano

Temat do zamkniecia, a uzytkownicy wypowiedzi dostaja + lub - zalezy co chca ;D

13032777318975834031.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...