Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Metin2 Itemshop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wątpie aby CE się dało, kiedyś był bug i addonem do mozilli 'tamper' czy jakoś tak się bugowało, i można było brać szkaty, kd itd.

privy przez to padały baardzo szybko.

Opublikowano

wątpię żeby coś takiego przeszło na normalnym metinie nie idzie to priv tu nic nie zmieni ale na www nie wiem czy sie da

b577e893e102f.png

Opublikowano

chcieć to sobie możesz a że program tego nie zrobi to tak ciężko ci pojąc ?

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

robem ty wogle nikomu nie pomagasz tylko oczerniasz daj spokój już co? :>

PS NASTĘPNYM RAZIE JAK COŚ CHCESZ DO METIN2 SERWERY PRYWATNE ZAJRZYJ DO DZIAŁU ;D

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

w czym nie pomagać jak nie w zrozumieniu głupoty ludzkiej ? ile razy można powiedzieć to samo , że niemożliwe, że się nie da i nie będzie dało a znajdzie się jeszcze jeden co powie ze może się da bo kolega kolegi widział u kolegi ...

a potem się nie ma co dziwić ze na necie określeniem głupka wśród graczy jest coraz częściej nie gracz w tibie jak dawniej ale właśnie w metina

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

zauważ że najgłupsze pytania padają właśnie z działu metina , tam otrzymują odpowieź że jest niemożliwe i że się nie da, a potem od razu walą tu do działu i pytają dosłownie słowo w słowo o to samo

zresztą wiele rzeczy się da ale nie ma sensu tłumaczyć jak zrobić komuś kto kompletnie nic nie zajarzy w tłumaczeniu , innym powodem jest ze im mniej osób zna błędy gry z których można korzystać tym dłużej będą nienaprawione, np mój siostrzeniec zna exploit ( nie mylić z hackiem do gry ) do który mu znalazłem i nabija SM po kilka setek dziennie sobie na konto . to nie mój problem tylko kogos kto prowadzi serwis www ze nie potrafi sobie poprawić walniętych skryptów na stronce

w innych grach gdzie grywam też nie ma problemu z podobnymi błędami i jak się wie gdzie szukać to łatwo znaleźć

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

MPC chyba ten skrót mówi sam za siebie i forum jest chyba do tego żeby publikować bugi(błedy) w grze....

Wiadome im mniej wie tym dłużej bedzie działał błąd gry ale mogły by tu być jakieś ograniczniki dla nowych userów żeby sie to zaraz nie rozniosło po boardzie np....ale to nie moja sprawa róbcie jak chcecie,to forum nie jest już takie jak kiedyś...

468x60clear.png<-- jest bez refa :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...