Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Robię Konta Na Privach!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema robię konta na all privach ! pierwsze 5 kont za free !!! puźniej poinformuje że już założyłem 5 kont za free wtedy żebym zrobił na jakimś privie komuś konto musi np.wysłać 30sm na pl , dać mi coś na pl'u np. 100k lub ku wirek lub tygre +7 albo może jakieś konto +25lvl też na pl'u moge też zrobić komuś konto za free (ale to w nad zwyczajnych sytuacjach) również moge robić konta za coś na pl'u lub jakieś inne rzeczy można ustalać je ze mną na pw !!! Jeśli chcesz żębym ci zrobił konto na privie piszesz do mnie na pw i podajesz serwer id jakie chcesz mieć i hasło kod usunięcia i e-mail (UWAGA NIE KRADNE KONT NA PRIVACH TYLKO CHCE WAM POMUŻ JEŚLI NIE UMIECIE ZROBIĆ KON NA PRIVACH!!! JA NIE GRAM JUŻ NA PRIVACH NAWET USUNOŁEM JUŻ METKA 2008 TYLKO TERAZ GRAM NA PL!!!) lub możesz sprawdzić jak założyć konto na jakimś privie na mojim kanale you tube : http://www.youtube.com/user/Mingerio1. START !! Pierwsze 5 kont na prv za free pisać na pw!

Jestem dyslektykiem !!!

metin2_logo.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...