Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak ułatwić sobię grę ?? gram surą wp 10lvl dopiero expie na exp bocie ale on tak pomału expi że normalnie coś mnie trafia ^^ ja jak bym siedział na kompie to już bym miał z 20lvl i mam też dh też troszkę ułatwia grę (yangi) ale aż tak bardzo to nie ale się cieszę bo na grymuar event będzie 28.07.2010 o 17:00 obrona kamieni metin to się troszkę po dropi na dh jakieś ku aura itp. ale coś z tym em2 zrobic bo pomału expi a od 30lvl fb włoncze to też kaski podleci ale prosze o pomoc głównie o ten em2 i jeszcze jak macie fajne hacki to zapodajcie pls jakieś dmg hack itp. DAJE + ZA JAKIEŚ HACKI I RADY I 5

Jestem dyslektykiem !!!

metin2_logo.jpg

Opublikowano

Po pierwsze najlepszym wyjściem była by najnowsza wersja.. Dużo kasy, dobre itemy ja w 16h mam 32 lvl :] Wojem.

Zależy gdzie ekspisz, radziłbym zdobyć jakieś eq +8 +9, potem idzie jak z górki. Jeżeli grasz wp wal w czarowane ostrze i Zbroje ;] Będziesz od 10 mógł na zaprzysięgłych ekspić

a exp idzie po 4% 5% za jedną grupkę.

secondary_nav_bg.pngKocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zrób sobie eq +4 ( ja takowe miałem )

Do 5 lvla pieski, potem jakieś wilki do 10, dziki do 13, niedźwiedzie do 15, m2 zaprzysiężone do 20, potem dzikusy ;]

w 3 dni miałem 35 lvl... 20 medali i sporo kasy

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

Zrób eq +4/5 do 13 dziki potem zaprysy w m2 do 25 , potem dzikusy można do 35lvl :)

do 26 lepiej żeby sobie z nowa zbroja na dzikusy szedł

...i tylko Łódzki Widzew !!!

Zbieram (+) :D

Opublikowano

Ej mam pytanie dlaczego Easy metin2 nie zbiera wszystkich yang tylko cześć?

@Topic.

Ja też gram surą i mam 57 po miesiącu gry. Surą cieżko zacząć do piero od +25 lv będzie Ci znacznie łatwiej grać.

Ja grałeś Wojem mentalem/bodym to trochę trudno przyzwyczaić się z początku. ;)

Pozdrawiam.

Opublikowano

@up

on zbiera wszystkie yangi, może Ci się czasem zacina i dlatego.. :D

@topic

wiesz ja gram moim surką ofc. na bocie 3 tygodnie. na stronce pisze że łączny czas gry to 10 dni :D

i mam 67 lvl, do 30 będzie Ci się nudno expić ale jak będziesz miał dobrego fms'a to miodzio ;D

no escape from the mass mind rape

Opublikowano

Mam zamiar kupić pierścień itp. z is (100sm) wtedy wbije w tydzień okło 45lvl ??? (gram w metka 2lata zawsze wojem body lub szmanka max wojem miałem 56lvl a szamanką 54lvl)

Jestem dyslektykiem !!!

metin2_logo.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...