Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

infoopls

DureX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

troche checi, sam poszukaj zawracasz glowe clienty sa i media.pk2 ale na stronce widac ze serwy off mysaleze 10th juz wlacza moze wczesniej :]... xD

b577e893e102f.png

Opublikowano

LOL....znowu dożycie do tego że kolejny temat będzie closed chcecie tego to proszę działajcie tak dalej a ty malyice wbij na ecsro.net i daj na dół daj na język nasz ojczysty POLSKI i daj download i tam masz medie ale nic ci to nie da i tak se nie pograsz:D

Opublikowano

<lol2> ja was nie rozumiem... ja np nie za dobrze umiem angielski a wole jednak stronkę jak już jest to po angielsku może się przynajmniej czegoś nauczę nie tak jak wy......

@EdiT lol od nowa Acc;( Czyli moje 2kkk i Somy, suny sosy+5 na 64 poszły się je**ć?

Sorry ale się można zirytować i tak to nie najlepszy serwer ale w końcu 1 priv...

350x19_1261406460_35806.gif

podtastmpc.png

Opublikowano

konta nie sa usuniete sa poprostu wylaczone bo sprawdzaja teraz czy nie ma jakis bugow a takto jak by ludzie wchodzili to by byla dupa a takto moga spokojnie pracowac konta nie sa usuniete juz tak bylo kiedys przypominacie sobie ??

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...