Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Multihack 2.7

Matrix297

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok to tak ...

Jak widac jest przypiety temat i 2.5 dziala.

To jest 2.7 ktory jest reklamowany przez jakies szaisowate forum ... tak naprawde to nie wprowadzili prawie zadnych poprawek.

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

z tego co mi wiadomo to w haku 2.5 nie działają pewne opcje i ma wirusa a ten jest czysty i wszystkie opcje działają ale hak faktycznie pochodzi z innego forum

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo kazdy Multihack metina ma virka jak i ten bo go przed chwila scanowalem ...

Ale to niegrozny vir... Nic nie zrobi...

Pozatym ten Multihack wcale nie zostal strasznie ulepszony...

Wszystko dziala to samo w nim...

w 2.5 tez wszystko dziala to co tu...

Nie dziw sie ze niektore opcje nie dzialaja ... Zawsze bede w Multihacku ale nie beda dzialac... Bo Metin to juz patchnol..

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

@Up

Popatrz w lustro

@Edit.

@Down

Kto ja ?? Ja nie nabijam sobie postow. Mozecie mi je wyzerowac bo po co sa posty...

Tym nie zyskasz zadnej wiedzy ani nic w zyciu. Tylko czas tracic na pisanie postow. Jesli mozna prosze o wyzerowanie moich postow albo nie wiem zeby mi sie nie dodawaly ...

Ohh a pozatym to ty wlasnie spamujesz.

Napisales offtop i to co ja na gorze... Spammer

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Opublikowano

@OFFTOP

I ten zalosny tekst . Nie umiesz edytowac postów tylko nabijasz sobie w noobowski sposób

@

Hack nie wniósł prawie zadnych poprawek ;/

Dać minusa za pomoc,nie zaszkodzi ;)

Opublikowano

huh...

ten działa i tamten twój też.

Nie testowałeś to sie nie wypowiadaj.

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Opublikowano

Sry ,że sie wtrące ale pasikrowka troche przesadza. Gdzie nie zerkniesz tam tylko odpowiedzi pasikrowki. On se chyba tylko posty nabija bo nie wieze ze na wszystko zna odpowiedzi i wszedzie ma jakiegos haka.

P.S

Hak działa i jest zajeb......

• Dodaj nową pozycję...