Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hacki Na Windows 7 64 Bit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam Windowsa 7 64-bit i nie działa mi żaden hack. Czytałem, że na "7" hacki trzeba odpalać jako administrator, robię tak i dalej nie działa. Co zrobić?

@down:

Próbowałem każdego nowego hacka jaki się tu tylko pojawił

| AMD Athlon II X4 2.80GhZ | 4GB RAM | GeForce GT 220 1GB DDR3 |

Opublikowano

Najlepiej nauczyć się grać. Żałosne jest bieganie z ułatwiaczami, czy to ogóle ma jakiś sens?

No ale żeby nie było offtopu - spróbuj ściągnąć innego hacka.

Opublikowano

Dokładnie tak jak napisał Wrrr to forum o hackach... tak samo czy ma to jakiś sens,że sie tu zarejestrowaleś ?? ...

x

Opublikowano

Hmmm skoro pan Kid Mod mówi, że tylko i wyłącznie o hackach, to powiedzcie mi po co są takie działy jak General Discussion, czy Pomoc Techniczna??? Dlaczego takie tematy jak "Poradnik Playspan" nie kończą się warnem? Przecież to zwykły offtop. A i jeszcze jedno - przy okazji pomagając tu napędzam sobie klientelę :) Bo wiesz, 10dzieciaków włączy hacka, będzie im szło to sobie pomyślą - "Kupie sobie famasa to będę już w ogóle kox".. I co wtedy? 1 na 10 zrobi sobie na playspanie, pozostała 9 pójdzie do pokoju, ubłaga ojca z matką, potem wejdą na allegro i zawsze szansa, że kupią akurat ode mnie.

EDIT: A i jeszcze chciałbym dodać, że nie zarejestrowałem się tu tylko z powodu WR. Są jeszcze tematy o Metin2, Ogame czy kilku innych grach, w które gram i tutaj jest kilka poradników i kilka osób które mogą w czymś pomóc.

EDIT2: No offtop - spróbuj sobie ten http://www.mpcforum.pl/topic/179424-public-d3d-22072010/

Do tego dorzuć ten injector, z tego co na szybkiego sprawdziłem, powinien być on kompatybilny z Win 7

To jest ukryta treść, proszę

I zeby nie bylo :

To jest ukryta treść, proszę

EDIT3: Hmmm, mod ma zawsze rację, nawet jak nie ma racji,,, To w końcu Polska -.-' Dużo z tego, bo myślę, że nie jestem jedyną osobą, która jest tutaj nie dla hacków... Mój post nie pomaga ludziom? Radzę przeczytać 10 razy, szczególnie 2 edit.

@RMCF - no ale przecież pan wielmożny(żebym nie dostał kolejnych % za obrazę) na górze powiedział jasno - TO FORUM O HACKACH.. O ile mi wiadomo Playspan to nie hackowanie??

Opublikowano

up po to ze to pomaga ludziom a twój post raczej nie.... twój post to 10% za spam...

hmm pomoc techniczna jest po to aby pomagać jak ktoś ma problem z hackiem lub z grą.. to ze forum jest o hackach to nie znaczy ze tylko i wyłącznie hacki mają tu być... po prostu jemu chodziło o gadanie głupot takich jak ty gadasz po co grać z hacki jak można bez.. większość osób rejestruje się tutaj tylko i wyłacznie po hacki nic więcej...

@edit co z tego że nie rejestrowałeś się tutaj dla wr.. w dzile metin też są hacki ;p

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Nie wiem czy wiecie ze oprucz hackow mozna sie tez czego innego dowiedziec ?

WIec nie mowcie ze te forum odwiedzaja tylko hakerzy bo skad mozecie to wiedziec ja np otrzymalem duzo pomocy nie zwiazanych z hakami....

A wracajac do tematu odinstaluj warrock i to powinno pomoc a jak nie to formacik i tyle z mojej strony na ten temat

Mysle ze mozna zamknac temat

Opublikowano

Prawdziwy ma rajcje .

Dam + Dam - Dam 5 Dam Co Chcesz Jeżeli ty to mi dasz to co ja Chce :) Róże na górze Fiołki na dole a mi się nie chce o ja pierdole !

Opublikowano

Mimo niezbyt pozytywnego nastawienia do tematu najbardziej pomógł mi PrawdziwyDlaGry za co mu bardzo dziękuję (masz + :P).Mój problem rozwiązany, temat do zamknięcia.

| AMD Athlon II X4 2.80GhZ | 4GB RAM | GeForce GT 220 1GB DDR3 |

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...