Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wiec po wbiciu do gry dostaje czarny ekran i wawala mnie do pulpitu. Dzieje sie to za kazdym razem gdy wbije, nie bylo nawet sytuacji zeby sie postac pojawila. Nie stoje w ht jakby co ^^ wydaje mi sie ze to wina serwera albo media.pk2 gdyz wczesniej dostalem dwa crashe gdy jakis 90+ thief przebiegal a obecnie stoje w dh, w jang bylo normalnie.

EDIT: Wielokrotnie probowalem reinstalla i patchowalem od poczatku (od patcha 1.676)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

RAm 4gb, karta 512mb, proc 2x2.5ghz na rdzeniu i nie wyrabia w silku? Co prawda temperatura na karcie jest wysoka ale jakby sie mial przegrzewac to by sie wszystko wylaczylo a nie silk tylko. Brat ma to samo a jego komp ma pare dni dopiero

EDIT: Co do pierszego posta to mialem na mysli ze postac sie nie pojawila w grze, wbijam normalnie i klikam start natomiast po zaladowaniu mapy tylko przez ulamek sekundy widac scenerie i do pulpitu

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

a ja wiem co ma prawodpobnie nie uzywaj patchera ani AutoLogin tlyok samego loadera wpisz w nim pasy i wg bo jak ja uzywalem autologin + patcher to mi tez czarny ekran ale wtedy reset pc musialem roibic

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

Pilot widzę , że na forum działasz ^_^

@Temat

Wbijasz normalnie i postacie się pokazują , wybierasz postać i crash ? Czy może nawet postaci nie widzisz ?

20358.gif
Opublikowano

@SZEF - no ba ;D zaczynam.

@Temat

Prawdopodobnie widzi postacie i chce z Silka przelonczyc w inna aplikacje robiac to "alt+tab" i wtedy mu czarny ekran wywala. albo ma taki sam problem z tym ekranem co ja miałem ale z innego powodu.

@Edit

Mike12 powiedz jak wlanczasz Silka i jakieś szczegóły co używasz do wbicia itp.

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

Czyli On ma to co ja i co nie tylko my ale i kilkanaście osób.

Pewnie używa to co ja private server autologin.

i wtedy tam wybieramy division odznaczamy english patch i wciskamy ok, potem gdy już zalogujemy się do gry wybieramy postać klikamy start i.............

Ładuje się mapa i czasem pogra się 5min, czasem 10, a czasem nawet 10sec i wywala do pulpitu bez błędu...

Zbugowana postać ? Pisałem w tej sprawie na forum ZSZC zobaczymy może odpowiedzą.

Opublikowano

JA MAM JESZCZE GORZEJ !!! ja wbijam na serva i nawet postaci nie zrobie bo jak mi sie laduje pasek do zrobienia postaci on dochodzi do konca i wylanczam mi sie silk prosze o pomoc co mam robic?

Opublikowano

Czyli zbugowane konto można odrzucić.

Ja ściągam instalkę jeszcze raz z głównej strony ZSZC

Opublikowano

Mi kiedyś pomogła zmiana sterowników, procesora i format na samym końcu :]

wqdz690429546a.GIFPiszę poprawnie po polsku.

33874.png

33966.png

4981.jpg

16023ph3.gif

Gram na takich serwerach jak :

• EROAD Martinok
  • Nefertity SRO Matteo
  • ZSZC Earth Martinok
  • Syndicate SRO Matteo i _Matteo
Opublikowano

1. Może, za cenzuruj te słowa.

2. Zależy od bota, od jego przeciążenia. Zazwyczaj DC następuje w pewnym momencie użytku bota.

Według mnie, najlepiej pytać osoby które boty robiły :]

wqdz690429546a.GIFPiszę poprawnie po polsku.

33874.png

33966.png

4981.jpg

16023ph3.gif

Gram na takich serwerach jak :

• EROAD Martinok
  • Nefertity SRO Matteo
  • ZSZC Earth Martinok
  • Syndicate SRO Matteo i _Matteo