Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

otóż przy logowaniu do gry gdy moja postać stoi w hotan czy tez przy teleporcie do hotan silk sie wyłącza znika z listy procesów uzywam windows 7 jesli byl podobny temat poprosze o link dam 5. prosze o pomoc.

Opublikowano

bo wiesz ja go nie instalowalem od dawna i sobie lezał na innej patrycji niz system a teraz robilem formata i wgrywalem siódemke i myslalem ze wszystko bedzie śmigac wczesniejszy system xp ;pp czyli to jest powodem?

Opublikowano

wiesz kiedys patrzylem na temperature karty graficznej i bylo 130 stopni ale na gta 4 na przyklad cos takiego sie nie zdarzało mam grafike GeForce 9600 GT (512mb) duzo czytałem o tym ze ma bardzo wysoką temperrature ale skoro nie ma wiatraka najwyraźniej go nie potrzebuje . windows 7 sam sciaga stery do karty graficznej najnowsze dostepne o ile mi wiadomo . a jesli to wina przegrzewanie bede zmuszony zakupic dodatkowy wiatrak i skierowac go na radiator... dziwne tylko ze na xp bylo jeszcze wszystko w porzadku.

Opublikowano

żre żre no ale wzialem słabszy 32 bitowy system mam 2 gb ramu powinno chodzic gdy nic nie robie mam wolne ponad 1,5 Gb ram nie chce mi sie wierzyc ze to przez to moze to przez niezgodnosc programu?

@edit ogólnie to wywala nawet przy teleporcie do contantinopole co wydaje sie juz bardziej dziwne

PROBLEM ROZWIAZANY DO ZAMKNIECIA.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...