Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zagineła 19-Letnia Dziewczyna .!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czemu dajesz kropkę przed pytajnikiem?

I znałeś ją?

PS. codziennie ktoś ginie bez śladu.

Dumny członek MPCforum od 09 czerwca 2009 ;)

Opublikowano

Ale powiedz mi co w związku z tym? Po co napisałeś ten temat?

@Topic

Oczywiście, życzę żeby się odnalazła.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

@UP

Po to, ze jesli ktos by spotkal czy cos, to zeby dal znac... tak ciezko sie domyslic?-.-

Jak tutaj 95% użytkowników napieprza w metina 24/7 nie wychodząc z domu to jak mają kogoś spotkać ? ;o

Opublikowano

Jest u mnie w piwnicy. 400 k golda do dp w Thais do jutra, inaczej przemiele na obiad. >_>

Who cares?

1644b8636667.png

Opublikowano
Who cares?

Rajt.

A ona zagineła czy zmarła?

Zadzwoniła do niego i powiedziała, że nie żyje już, a teraz szukają jej ciała. No pomyśl trochę..

#t

Polecam wrzucić to na wykop. Na pewno ktoś mądrzejszy to przeczyta.

Opublikowano

13h temu wróciłem z nad naszego morza, Gdańsk? wielka fala alkoholizmu była na Bałtyku, kiedy sam chodziłem ze swoją panną po plaży w nocy penerzyło się pełno pijanych kretynów, osobiście widziałem jednego dnia jak kolo pijany poszedł do wody a po paru h ciało wywaliły fale, całe sine i napompowane wodą, oraz jakiś młodszy chłopak w innym odstępie czasu również chciało mu się 'nurkować' po pijaku , helikopterem go z plaży zawijali szybko do szpitala i nie wiem czy przeżył. Ta dziewczyna prawdopodobnie padła ofiarom przez tych najebanych jebusów choć trzymam się nadziei że nie, i tylko obraziła się i poszła gdzieś w pizdu.

2006-2010

Opublikowano

Wiesz co, forum poświęcone cheatom do gier MMO nie jest najlepszym miejscem na zgłaszanie takich zajść

Możesz co najwyżej liczyć na wypowiedzi takich kretynów jak ten nade mną

Poczekajcie kilka dni, potem pozostaje tylko zgłosić ją do jakiegoś biura osób zaginionych...

Mam nadzieję że wszystko będzie Ok, pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...