Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy z Testosterone można dostać bana?

Ojeja

Bany a Testosterone.  

133 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy dostale?/a? bana za u?ywanie Testosterone/nodc

• Tak
      37
    • Nie
      87
    • Nie u?ywam takich programów.
      9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Serdecznie chciałbym przeprowadzić sondę.

Prosze was o poważne potraktowanie tej sondy, i nie spamowanie w tym temacie (nie piszcie ze jak mam silki to mi nic nie zrobia itp. bo to wszystko już było napisane 1000 raz w innych tematach).

Sonda ta ma na celu przedstawić prawdopodobieństwo dostania bana za używanie w/w programu.

Opublikowano

Powiem tak.. ekhm, za każdy program "ułatwiający"* grę można dostać bana...

*ułatwiający - nielegalny program do silka =)

SaintCandy.png
Opublikowano

Tak mozna dostac ale niedostalem bana bo to jest na 1% mozliwe jesli chodzi o no dc

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

A wiesz co,ja już jade z mc od początku jak go wprowadzili i jakoś bana nie dostałem...A silków narazie nie kupuje..

Opublikowano
Jak Mowi Kosiarz Kupisz silki nie obawiasz sie bana a takto pewnie ze możesz dostać ;}

Dokładnie Tymbark masz racje;D ja dostałem wczoraj bana za testosterone xD za bota raczej nie bo dawno używałem na mopjej postaci a testosterone uzywalem 2 dni przed isnpekcja:PP I nie miałem silków na koncie... jest moze mala szansa na bana ale jakas jest jesli dostalem:PP

Opublikowano

joymax koncentruje sie na botach ale też troche tępi loadery żeby na premium zarobić

rada: kupić sobie 50 silków i ma sie spokój i 0szans na bana chyba że korzysta z clientessa za clientessa można dostać bana nawet jak ma sie silka ale to nie do tyczy tematu

Opublikowano

ODPOWIEM JESZCZE RAZ !!! ZA KAZDA MODYWIKACJE LUB INGEROWANIE MEDIA PK2 MOZNA DOSTAC BANA !!!!!

ale jm nie banuje nikogo za to wiec mozna luzno uzywac.....;]

PostalDude - Iris - 90

• Dodaj nową pozycję...