Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarabianie W Internecie

DarkMaster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zarabianie w internecie - system PTC

Pokażę wam dzisiaj, jak można wyciulać sobie dodatek do kieszonkowego przez internet. Z góry mówię, że metoda sprawdzona, gdyż sam dostałem już wypłatę.

1. O co w tym kaman?

System PTC (istnieje dużo systemów, ja wybrałem akurat ten) - Paid To Click, czyli po prostu płacą nam za kliknięcia (dokładniej oglądanie reklam). Na pierwszy rzut oka zarobki wydają się kosmicznie małe: 1 cent za reklamę, 4 reklamy dziennie... Ale! Jeśli wciągniecie kogoś w ten system (właśnie to robię i nie ukrywam, że chciałbym na Was zarobić ^^), tzn. polecicie komuś ten serwis, ta osoba się zarejestruje jako wasz polecony, to będziecie dostawać kasę też za jego kliki. Jak widać wszystko opiera się na tym, żeby wprowadzić jak najwięcej aktywnych osób. Dodatkowo za uzbieraną sumkę możemy KUPIĆ sobie poleconych.

2. Co trzeba robić?

Raz dziennie logujemy się na swoje konto, wchodzimy w zakładkę z reklamami, klikamy na jedną z nich, czekamy aż timer odliczy 30sec i włączamy kolejną - 3 minuty roboty. Gdy uzbieramy już minimum wypłaty (chyba 2$, ale nie jestem pewien) zlecamy wypłatę i po paru chwilach dostajemy wypłatę na PayPal.

3. Gdzie się zarejestrować?

-Najpierw musimy założyć sobie konto na PayPal'u (chyba, że ktoś już ma)

Z góry mówię, że takie konto może mieć każdy i nie ma się czego bać ^^

wchodzimy na http://www.paypal.pl/pl ,klikamy 'załóż konto' , wybieramy konto osobiste i wypełniamy dane (można podać nieprawdziwe, nikt tego nie sprawdza)

-Gdy już mamy konto na PayPal'u wchodzimy na http://www.neobux.com/?r=DarkMaster1 (Fajnie, jeśli rejestrujecie się z tego linku - Wy nic nie tracicie, ja dodatkowo dostaję) i zakładamy sobie konto (trzeba podaj tam email, na który zarejestrowaliśmy konto PayPal).

4. Co dalej?

Logujemy się, klikamy w zakładkę 'View Advertisements', klikamy na jedną z 4 reklam i następnie na czerwone kółeczko na tej reklamie (anty-bot), otworzy się nowa karta. Gdy licznik dojdzie do 0, możemy wyłączyć zakładkę i włączyć kolejną (Można przeglądać tylko 1 reklamę na raz). Po wyklikaniu reklam polecamy system dalej : )

System jest fajny, jako dodatek do kieszonkowego, do przeznaczenia na jakieś premium-konta do gier, rapida, last.fm i innych. Są ludzie, którzy wyciągają na takich systemach normalną pensję, ale trzeba mieć do tego smykałkę- spróbujecie, zobaczycie.

Pozdro!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dark no jednym slowem jestes noobem .... No czytaj to po lewej <<<<< noobem jestes tepic neosow . Gdy bys dal normal napisal bym ze to kolejny poradnik ale i tak leci + za napisanie sie praca wlozona tak...

No ale ty szczegolowo zeby cie podsumowac no jestes jakims homopierdolcem za przeproszeniem idz popros nie wiem brata, siostre, mame, tate dadza ci dyche idziesz do sklepu kupujesz zamawiasz tam sm czy co potrzebujesz i masz spokoj.

Sorry za lekkie uniesienie ale tacy ludzie doprowadzaja mnie do szalu dla siebie wszystko dla innych nic mysla tylko o sobie o nikim wiecej .

chadasygn.png

"Boże chroń mnie przed przyjaciółmi z wrogami sam sobie poradzę . "

Opublikowano

Watpie aby ktos wszedl..

Jeszcze jakby dawali takie stroinki zp postami a nie z 1/2...

nieregulaminowa sygna

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...