Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] 10 Minutowy E-Mail

koniu009

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rejestrując się na różnych stronach, forach musimy podawać nasz adres mail. Niestety nasze konto jest narażone na spam wysyłany po rejestracji. Jeśli nie chcemy mieć spamu lub nie mamy ochoty podawać naszego prawdziwego maila. Ta strona właśnie jest Ci potrzebna.

http://10minutemail.com/10MinuteMail/

Wystarczy kliknąć na: "Przydziel mi 10 Minutowy Adres E-mail." I już mamy nowy adres mailowy bez podawania danych itp. Teraz możemy się rejestrować na stornach i czekać na mail potwierdzający. Czeli rejestracja bez zobowiązań. Pozdrawiam.

dziala tez na innych stronach nie tylko metin2 (niektowe witryny takie emaile podobno blokuja choc nie spotkalem sie jeszce :))

Moze konus sie przyda bo to Ciagle zakladanie kont do poradnika "jak zarobic 55kk w tydzien" jest uciazliwe

Pozdo :)

Opublikowano

A ja uważam że te emaile potwierdzające kopiowane są do bazydanych, i ktoś będzie miał wasze hasła, więc nie polecam podawania takiego maila na na stronce z metina/czegoś gdzie coś można osiągnąć, bo potem będzie was bolało.

Opublikowano

moze stare ale jak widzisz sporo osob tej stronki nie zna :) a co do tego ze ktos ma nasze konta :) po 10 min e-mail znika :)

• 1 rok później...
Opublikowano

I'm archeolog xD

Odkopuje temacik , poczta zaje .. ;D

/No to w nagrodę 5% :)

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...