Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Specjalna Mysz Do Gier.!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zastanawiam sie nad zakupem specjalnej myszki do gier. Czemu tu pisze? poniewaz nie znam sie az tak i tu pojawia sie moje pyt. oplaca sie zakupywac taka mysz?? Interesuja mnie te modele http://allegro.pl/item1157902821_a4tech_x_766fs_2000dpi_grzeje_chlodzi_gry_zabrz.html OR http://allegro.pl/item1156349315_a4tech_xgame_opto_oscar_x748_3200_dpi_do_gier.html oraz taka ,ktora gosci w moim miescie na wystawie sklepu.. Jak na razie jestem bez kasy bo wydalem ponad 150zl na gry .. Prosze was o wszelkie rady czy sie oplaca itp. Moze ktos taka posiada?

Pozdro

LoL . ?

Opublikowano

nie lepiej I.E 3.0 lub Razer DeathAdder v2? ew. Roccat Cova [nie wiem czy dobrze napisałem xdd]

A przeczytałeś post czy od razu po nazwie tematu zacząłeś pisać?

Jak na razie jestem bez kasy bo wydalem ponad 150zl na gry
Opublikowano

kup ta x7, sam ja mam, dobrze sie sprawuje. Ja kupile pare lat temu za 70zl, to teraz pewnie warta grosze, to duzo nie wydasz.

Opublikowano

Ok, sprawa zmienila obrot.. I mam na myszke ok, 80 zl. Prosilbym was rowniez o linki. A i .. Te linki co ja podalem to? Te myszki do bani czy jak ? -.-

LoL . ?

Opublikowano

Mam X7 (Model: X-781F) dobrze mi się z nią gra.Dwa klawisze z boku np. jeśli chcesz się do poprzedniej strony lub do tej na, której byłeś.Przycisk, który klika 2-3 razy i regulacja czułości, też fajna rzecz.

@down

Ja na białym światełku :<

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Ok, sprawa zmienila obrot.. I mam na myszke ok, 80 zl. Prosilbym was rowniez o linki. A i .. Te linki co ja podalem to? Te myszki do bani czy jak ? -.-

Czytałem sporo o sprzęcie. Najwięcej o myszkach, bo sam kupowałem Log G5. Poniżej 100zł wszyscy polecali właśnie A4tech x7. Wiele osób na tej myszce gra i niewiele z nich narzeka. Dobrze wygląda i ma dużo DPI.

Polecam Razer Deathadder

Znajdź DA w świetnym stanie po 80zł. Bo rozwalonej chyba sam przyznasz, że nie opłaca się kupować, nie?