Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

dzisiaj na necie znalazlem gre MMPORG o nazwie Dofus. Utworzylem konto, sciagnalem ja, rozpakowalem i.... I co dalej? Nie ma zadnego pliku .exe, sa tylko same gify. Jak w to zagrac?

Opublikowano

A ściągałeś tą gre z strony producenta/oficjalnej strony ? Możliwe ,że ktoś zrobił psikusa ,jeśli nie ściągałeś z oficjalnej strony gry i jest to co jest :D

Opublikowano

a jaka wage ma ten plik ???? a ty masz win98 ??? bo jesli nie to ci wogole nie ruszy... sprawdz moze jakiks podczas sciagania wyskoczyl blad

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Ten plik rozpakowany ma 145mb.

Na tej stronce oficjalnej byly podane dwa linki. Jeden do gry na Win: 2000, XP, Vista, a drugi pod '98 i Linuxa. Takze chyba pod '98 bedzie mozna grac...

Opublikowano

jak juz napisalem sciagalem starsza wersje.... wpisz w google dofus i aktualna wersje .. nie wiem jaka tam jest.. podobno mowia ze od tej gry dostaje sie swira tak jak od tibi

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja troche w to pykalem zrobilem 2x sadida i pare innych lvlow.

Moj qpel ma juz 13x lvl i nie przestaje grac a to trwa juz od pol roku i o niczym nie gada tylko o dofie o.O

I drugi qpel ma 7x lv i nie gra bo skonczyl mu sie premium. A bez tego nie da sie grac po 50 lvl ;/

budynsz1.jpg

Jesli macie problem piszcie na GG 1252128

Ogladamlogobleach2tx8.jpgWszystkie juz widzialem

• 5 lat później...
Opublikowano

A ściągałeś tą gre z strony producenta/oficjalnej strony ? Możliwe ,że ktoś zrobił psikusa ,jeśli nie ściągałeś z oficjalnej strony gry i jest to co jest

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...