Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak sprzwdzic w metin2 z jakich numerów doładowywano mi smocze monety,które zakupiłem na allegro,wysłałem gosciowi link z płatnościami premiuma,a po chwili mialem 700sm za 69zl.Jak uda się to sprawdzic,bedziemy wiedziec po prefiksie numeru w jakiej sieci jest błąd,co pozwoli poznac sposób na tanie sm,z tego co wiem to allegrowicze wykorzystują bug pewnej sieci komórkowej,zakupu smoczych monet dokonują poprzez rozmowe tel. i za takie połączenie płacą okolo 20 gr. a normalnie kosztuje prawie 10zl.A wiec w jaki sposób moge sprzwdzic numery z jakich dokonywano zasileń sm?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Na 99% nie da się sprawdzić z jakiego numeru zostały doładowane SM. Dodatkowo sądzę, iż SM nie są wcale ładowane na takiej zasadzie ale to już dyskusja na osobny temat.

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

A jeśli w czasie kiedy gościu mi ładuje sm poprzez odnosnik do mojego konta z płatnościami,ja w tym czasie jestem zalogowany na koncie i odczytuje po każdym doładowaniu informacje że konto zostało doładowane daną ilością sm z danego numeru tel.?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A MOŻE ONI DOŁADOWYWUJĄ SM ZA KASE ALE W INNEJ WALUCIE NIŻ PLN NP: KORONA NORWESKA MOŻE KOSZTOWAĆ 0,50 ZŁ CZYLI JAK DOŁADUJEMY WALUTĄ NORWESKĄ TO OTRZYMAMY WIĘCEJ SM ZA CENĘ NORMALNEGO PAKIETU (ZA 11ZŁ DOSTANIEMY 30SM W WALUCIE PLN,A ZA WYSŁANIE W NORWESKIEJ WALUCIE ZA 11 ZŁ DOSTANIEMY 60 SM). MOŻNA POKALKULOWAĆ Z RYNKIEM INNYCH WALUY JAKIŚ KRAJÓW.

Lol za to że pisze wielkimi literami i chce aby wszyscy wiedzieli o co mi chodzi dostałem warna LOL!

Opublikowano

popieram poprzednika. miałem raz kupione sm tą metodą i po ok 20 min doładowane było chyba 350sm.

popatrzcie że w zakładce pl nie ma nigdzie oferty za 350 sm... to jakoś inaczej działa na pewno nie z komórki :D

Opublikowano

Tak jak pan kilka up wyzej wydaje mi sie moze z innego kraju kieruja ? kupuja taniej sprzedaja drozej ;p

chadasygn.png

"Boże chroń mnie przed przyjaciółmi z wrogami sam sobie poradzę . "

Opublikowano

Witam

Jakiś czas temu zarejestrowałem się w DaoPay - taki odpowiednik DotPay tylko bez weryfikacji i bla bla

Wysłałem do kilku sprzedawców zapytania czy doładowują też inne gry. odp Oczywiście, Podałem im swój kod sms-a do swojej pseudo gry. I teraz najlepsze...

Raz gosciu wysłał sms-a z simplusa, raz z GaduAir...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...