Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Postać  

29 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak? postaci? gra??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Gram w metka od września 2007 r. Nie wiem już jaką postacią grać. Jutro odbanują mi szamanke smok 29 lvl Eq: Różowa szata +9, Dzwon na 10 lvl +9, Pięciokątna +7, Czapka na 21 +6, Bransa +500 Pż, Naszyjnik +100 Pż, buty +1000 pż. Mogę również zrobić surę wp. Pomóżcie mi w wyborze postaci.

heheher.png

Kwicze skilla.

Piszę co myślę, jeśli cię uraziłem moją odpowiedzią, to idź się schowaj.

Opublikowano

Oomfg???? Jaki początek o.O ??? Gram 3 lata prawie, nie jestem początkujący, a woj zadrogie eq i ku, ogólnie Fuuuuuuu.

heheher.png

Kwicze skilla.

Opublikowano

@refresz minęło 24h.

heheher.png

Kwicze skilla.

Opublikowano

Szamanka smok ogolnie jest do buffowania ... Do expa sura WP polecam dobrze sie nim gra ;) a na 70 + niezly w pvp sie robi... ogolnie szaman powinien ci sluzyc jako buff gdy wbijesz 40 wp podexpiaj szamanke i staraj sie jej wbijac skille wtedy wp + buff bedzie cacy

chadasygn.png

"Boże chroń mnie przed przyjaciółmi z wrogami sam sobie poradzę . "

Opublikowano

Zdecydowanie WP, w ostatnim czasie robi sie coraz popularniejszy, ku nie za drogie, expi sie calkiem dobrze. Dobre rozdane skille+ eq (trzeba sie postarac o dobry fms do expa, mozna z nim pochodzic sporo czasu), i mozna expic szybciutko.

43630.gif

Nowy komp :)

Intel Core i7 2500K 3.30GHz LGA1155 BOX | OC do 4Ghz

Gigabyte GeForce GTX 560Ti 1GB DDR5/256b PCI-E SOC (1Ghz na rdzeniu :D)

Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 P67 LGA1155

DDR3 Kingston 8GB PC1600 2x4GB CL9 HyperX

ATX Midi SilentiumPC Gladius 800 Pure

XFX Core 650W

Opublikowano

Szamanka smok ogolnie jest do buffowania ... Do expa sura WP polecam dobrze sie nim gra ;) a na 70 + niezly w pvp sie robi... ogolnie szaman powinien ci sluzyc jako buff gdy wbijesz 40 wp podexpiaj szamanke i staraj sie jej wbijac skille wtedy wp + buff bedzie cacy

Haha smok do buffa?? Ja sobie wypraszam, gram szamanem smokiem i na 63 expie na szponach w v2 (niekiedy mentale nie wyrabiaja na tym lvlu w v1) Jeżeli chcesz zobaczyć mnie w akcji zapraszam na obsydian jinoo

@top

Jak na razie masz dobre eq na szamance, ale jest ona dla ludzi którzy mają troche czasu i nerwów, jeżeli chcesz dużo osiągnąć w krótkim czasie polecam wp :D

lastfmred.gif

Opublikowano

Zależy kto co lubi. Jeśli jesteś doświadczony i masz trochę czasu na prowadzenie postaci to bierz smoka. Na wyższych lvlach rządzi w pvp (mało kto ma eq na szamana). Wp jest dobry do expa. W pvp pokazuje się moim zdaniem na 70+.

Opublikowano

Jesli chcesz szybko wbic 40 to wybierz szamana bo bedzesz bufac na BO i szybko dobijesz ten 40, a jezeli chcesz sam dobrze expic to wybierz sure( jako pierwszy skil czarowane ostrze, a jako 2 zbrojka i do expa miodzioo)( a u szamana pomoc i blogo)

Zalezy tez od gustu, czym lepiej wolisz grac.

13032777318975834031.gif

Opublikowano

Ja zagłosowałem na WP, ale jak grasz 3 lata i chcesz "odkryć coś nowego" w Metin2 to graj szamanką.

Wybór należy do ciebie, jak zdecydujesz się na WP to rób szamankę na buffa i gdy wbijesz sura 30 lvl to się z nią ożeń ;]

Zrobłem tak swoim sura 52 - polecam! :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...