Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dodawanie I Zmienianie Bonów W Itemach

hahahaha1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam do zaoferowania udostępnienie programu który dodaje jak i zmienia bony w broniach w grze Metin2 (max 7 bonów. link filmu poniżej)

To czy udostępnie link zależy od was! musicie mi odpowiedzieć na zagadkę!

oto ona "Jest to słynne miasto. W mieście tym mieszka wujek z trzema siostrzeńcami" Jakie to miasto? czekam na odpowiedzi w postach pod tematem! Jeśli komuś się uda podam link do pobrania

Opublikowano

Ty chyba żartujesz. Albo udostępniasz to, choć wątpie że to jest prawdziwe. Albo baju baju, panu podziękujemy. A nie jakieś zagadki będzie dawał.

wolfsygna.png
Opublikowano

Napisze tak... ten program jest spakowany w win rarze a haslo to jest rozwiazanie zagadki ja jej nie wymyslalem ... jak haslo bedzie pasowac to wstawie ! link ... aby kazdy mial nie tylko osoby ktore znaja odpowiedz z zagadki ;];];];]

Opublikowano

Napisze tak... ten program jest spakowany w win rarze a haslo to jest rozwiazanie zagadki ja jej nie wymyslalem ... jak haslo bedzie pasowac to wstawie ! link ... aby kazdy mial nie tylko osoby ktore znaja odpowiedz z zagadki ;];];];]

domyslilem sie ^^

Entenhausen

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...